WTF journaal van woensdag 22 juni

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: deze app verstuurt anoniem Game Of Thrones spoilers naar je vrienden, KFC komt met een box die je telefoon oplaadt en een Trimsalon in Taiwan heeft een gat in de markt gevonden.

Game Of Thrones-spoiler
Zo’n beetje de hele wereld is helemaal in de ban van de serie Game of Thrones. Maar als je het niet volgt, irriteer je je vast kapot aan de mensen die de hele dag over niets anders kunnen praten. Gelukkig kun je nu wraak op ze nemen. Er is nu namelijk een nieuwe app waarmee je voor 1 dollar elke week de beste Game Of Thrones spoilers uit de nieuwste aflevering naar je vrienden smst. Helemaal anoniem én het hele seizoen lang. Hebben ze eindelijk weer tijd om met jou over belangrijkere dingen te kletsen! Kort verhaal lang.

Bijzondere trimsalon
Een trimsalon in Taiwan heeft een gat in de markt gevonden. Ze trimmen namelijk honden en katten in de vorm van teddyberen, leeuwen en dinosauriërs. Zelfs Minnie Mouse is niet te gek voor deze salon. Je moet er wel even geduld voor hebben, want ze zijn gemiddeld drie uur bezig met je huisdier, maar dan heb je ook wat. Het kost je voor een kleine kat ongeveer 14 dollar dus dat valt ook reuze mee. En daarna is je hond of kat het middelpunt elke ruimte waar ‘ie komt. Kort verhaal lang.

KFC komt met verpakkingen die je mobiel opladen
Een lege batterij staat zo’n beetje gelijk aan je ergste nachtmerrie. Gelukkig komt fastfoodketen KFC met een oplossing voor dit probleem. Maar daarvoor moet je wel aan de kippenpootjes. Ze hebben namelijk een maaltijd-box ontwikkeld waarmee je je telefoon oplaadt. Hoe handig is dat? Kort verhaal lang.

Bron