Jij kunt de nieuwste barbecue-trend hier winnen!

Eten door Danielle

Elk jaar zijn er nieuwe barbecue-trends. Vorig jaar was het jaar van Hugo, Aperol Spritz en visspiesjes. Maar 2016 is het jaar van de Himalaya Zoutplaat. De wattes? We leggen het je uit en na dit artikel wil je hem hebben. En dat kan, want je kunt hem winnen.


De barbecue-trend van dit jaar zwaait het gewone keukenzout dus uit, en zegt hallo tegen de Himalaya Zoutplaat. Himalaya zout bevat wel 84 mineralen en is daardoor dus een stuk voedzamer dan gewoon keukenzout. Ook hoef je door de zoutplaat zelf je eten niet meer te zouten, er trekt namelijk vanzelf voldoende zout in het eten! De plaat kan gebruikt worden in de oven, als kookplaat, als koelplaat en als barbecueplaat. Die laatste is onze persoonlijke favoriet, want hoe gezellig staat dit roze plaatje op de barbecue? Dit is hét moment waarin de wereld van mannen en vrouwen perfect samenkomt: roze op de barbecue.


Heb je geen barbecue? Geen probleem, je kunt er ook gewoon sushi op serveren. Leg de zoutplaat van te voren in de koelkast zodat hij koud genoeg is om de sushi koel te houden. Zelfs de simpelste gerechten krijgen door de plaat een culinaire lift, ideaal om te gebruiken als je schoonmoeder komt eten dus.


Naast trendy is Himalayazout ook gezonder dan gewoon keukenzout. Gewoon keukenzout is geraffineerd en is ontdaan van alle mineralen, Himalayazout is ongeraffineerd en zit dus nog vol met mineralen! Deze mineralen en de zachte zoute smaak van het Himalayazout worden licht opgenomen door het eten dat op de plaat geserveerd wordt.


En dit toffe ding mogen wij weggeven. In totaal geven we drie van deze platen weg. Vul het formulier hieronder in om kans te maken op dé barbecue-trend van deze zomer.

Wil jij nou verzekerd zijn van een plaat? Wij kunnen alvast verklappen dat hij ook in de Healthbox van juli zit. Als je die box bestelt weet je dus zeker dat je deze plaat, samen met een hoop andere healthy goodies, in huis hebt. Daarnaast is de plaat ook te bestellen op de site van bodyRevitaliser zelf, waar je overigens ook terecht kan voor inspiratie. En wij hebben korting voor je geregeld! Met de kortingscode "HIMZOU2016" krijg je nu 10% korting op alle online bestellingen.

Bron, bron, bron, bron