7 momenten uit jouw leven die zo uit Modern Family komen

Vrije tijd door Danielle

Is het Phil met zijn legendarische ‘Phil’s-Osophies’ en spectaculaire woordspelingen? Is het de norse Jay die ondanks zijn starre houding altijd zwicht voor de charmes van zijn prachtige vrouw Gloria? Of zijn het toch de flamboyante Cameron en zijn nuchtere anker Mitchell die Modern Family maken tot een van de meest geliefde shows van het moment? Wij als Modern Family-fans kunnen ons hart weer ophalen want Comedy Central zendt vanaf vanavond 22:00 de allernieuwste afleveringen uit van Modern Family.


Wat het ook is, wij zijn de makers eeuwig dankbaar voor deze onuitputtelijke bron van herkenbaarheid.


Jij reageerde namelijk net zo op je eerste drankje


En jij voelde je net Gloria toen je na het verzenden ineens nog een spelfout ontdekte in je mail.


Je gebrek aan interesse bij die saaie Tinderdate wist Claire hier perfect te vangen.


Het maakt niet uit hoor Mitchell, wij werden ook altijd als laatste gekozen bij gym!


En ik denk dat we allemaal wel eens Phil zijn geweest. Als je weer eens iets zegt zonder eerst even na te denken bijvoorbeeld.


Tja, wat kunnen wij hier over zeggen? Guilty…

Vanavond is het weer zo ver! Zet de wijn maar koud want de in Nederland nog niet eerder vertoonde afleveringen zijn vanaf vanavond exclusief te zien op Comedy Central, elke maandag t/m donderdag om 22:00 uur een dubbele aflevering. Vanavond beginnend met seizoen 6 en vanaf 18 juli gaan we door met seizoen 7. Kun je echt niet wachten? Ga dan nu naar de website van Comedy Central om alvast wat bonusmateriaal van de voorgaande seizoenen te bekijken.