WTF Journaal van vrijdag 24 juni

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: laat je lippen gratis opblazen dankzij Springkussenfestival, een vrouw met zo'n grote kont dat niemand gelooft dat het echt is en je kunt tijdelijk blind worden door je smartphone.


Laat je lippen gratis opblazen dankzij Springkussen festival
?Springkussen festival tilt de term 'opblazen' naar een ander level. Niet alleen luchtkastelen en opgeblazen springkussens, maar de gasten van de organisatie blazen nu ook lippen op. Dit is geen blaaskakerij -om maar even in de opblaastermen te blijven, bezoekers van het festival kunnen een gratis lip filler-behandeling winnen bij injectable kliniek Betaalbaar Mooier. Omdat bijna alles op het festival opblaasbaar is, was volgens de organisatie de link met opblaasbare lippen snel gelegd. Wow, what the F! Maar stiekem ook wel onwijs tof! Op het festivalterrein kun je meedoen aan de wedstrijd en de behandeling wordt (logischerwijs) in de kliniek uitgevoerd.


Deze vrouw is een internet hit dankzij haar billen
Als je haar bovenlijf ziet, dan vind je wellicht niks opmerkelijks. Maar scan je met je ogen naar beneden, dan snap je waarschijnlijk wel waarom deze vrouw zo'n hit is op het internet. Haar bovenlijf is gemiddeld, maar haar achterwerk heeft een omtrek van 178 centimeter. Het is zelfs zo extreem dat veel mensen niet eens geloven dat haar billen de maat hebben die ze hebben. Kort verhaal lang.


Tijdelijke blindheid door smartphones
Twee vrouwen hadden last van tijdelijke blindheid. Meerdere malen verloren ze het zicht voor om en nabij 15 minuten. Onderzoeken en scans leverden geen resultaten op. Totdat een arts de vraag stelde "wat doen jullie op het moment dat jullie het zicht verliezen?" Het antwoord daarop was dat ze met één oog op hun smartphone keken terwijl ze in bed lagen. Het ene oog was gewend aan het donker, terwijl het andere oog zich probeerde aan te passen aan het licht. Als ze hun telefoon weglegden zagen ze niks meer met hun 'smartphone-oog'. Dat oog had namelijk minuten nodig om zich aan te passen aan het andere oog. Tijdens die minuten was er geen zicht met dat oog. Oplossing: kijk met beide ogen naar het scherm. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron