WTF journaal van maandag 27 juni

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: de langste glijbaan ter wereld is geopend in Londen, er is een nieuw en te schattig hondenras erkent en deze 100-jarige vrouw zweert bij zes glaasjes gin per dag om jong te blijven.

's Werelds langste glijbaan
De langste tunnelglijbaan ter wereld is een feit. ‘The Slide’ opende afgelopen vrijdag in Londen en is niet geschikt voor mensen met hoogtevrees. Het enorme geval van 178 meter lang en 67 meter hoog staat in het Olympisch Park en eromheen is een grote stalen sculptuur ontworpen, door de kunstenaar Anish Kapoor. In maar liefst 40 seconden ben je alweer beneden dus moet je nagaan hoe snel je gaat. Check hier een video van iemand die je voor ging. Duizelt het je al? Kort verhaal lang.

De Pumi
Er is officieel een nieuw hondenras in de wereld gekomen en daar word je zo blij van! De Amerikaanse Kennelclub heeft namelijk de Pumi erkent als officieel hondenras. Deze soort is een kruising tussen een Hongaarse herdershond en een terriër, als je dat iets zegt. Het is een echte allemansvriend en lekker levendig. Oh en: It’s so fluffy! Kijk die blije koppies eens! Als hondenlover gaat je hart hier toch sneller van kloppen? Kort verhaal lang.

Het geheim voor een lang leven
Een 100-jarige vrouw zegt dat het geheim van haar hoge leeftijd gin is. Say what? We willen dit absoluut niet tegenspreken, maar het is wel opmerkelijk. De vrouw genaamd Mabel Jackson (die echt te schattig is) uit Engeland drinkt al 82 jaar elke dag zes glaasjes gin. Ze zweert erbij en zegt dat het haar echt jong houdt. Wij zeggen: kom maar door met die Gin-tonic! Kort verhaal lang.

Bron, bron