WTF journaal van dinsdag 28 juni 2016

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vader die via de krant een vrouw zoekt voor zijn zoon, het Rode Kruis maakte per ongeluk een racistische poster en een 31-jarige man die een kassa in een supermarkt swaffelde.


Vader gebruikt de krant om een vrouw te zoeken voor zijn zoon
Dat was even schrikken voor de 48-jarige Baron Brooks. Zijn vader was het vrijgezellenleven van zijn zoon helemaal zat en plaatste een artikel in een krant om voor hem een leuke vrouw te vinden. Maar niet elke vrouw mag zomaar reageren, ze moet wel voldoen aan bepaalde criteria. Zo is lengte, politieke voorkeur, leeftijd en de kinderwens van de vrouwen erg belangrijk. Baron zelf is niet blij met de actie van zijn vader maar staat er wel voor open om de kandidaten te ontmoeten. Kort verhaal lang.


Het Rode Kruis maakte per ongeluk een racistische poster
De designer van het Rode Kruis vond het waarschijnlijk heel belangrijk om diversiteit te tonen op een van hun nieuwste posters. Helaas pakte dat in dit geval helemaal verkeerd uit. Ondanks dat de verdeling van blanke en donkere kinderen in dit zwembad een realistische afspiegeling is van de maatschappij staat het bijschrift een beetje lullig. Alle donkere kindjes doen namelijk nét dat wat not cool is. Het Rode Kruis heeft zijn excuses aangeboden en heeft beloofd snel met een nieuwe poster te komen. Fouten maken is natuurlijk menselijk, maar dit was wel een heel lullig foutje. Kort verhaal lang.


Een man swaffelde een kassa in Seattle

In een supermarkt in Seattle kickte een 31-jarige man blijkbaar zo erg op de groente- en fruitaanbiedingen dat hij er opgewonden van werd. Hij legde namelijk zijn mannelijk geslacht op de glasplaat van het afrekenpunt op die afdeling. Toen de bewakers de man op zijn gedrag aanspraken weigerde hij zijn derde been terug in zijn broek te stoppen. Uiteindelijk verliet hij de winkel, maar een uur later was hij weer terug en moest hij de winkel opnieuw worden uitgezet. In the end wist de politie de man op te pakken en mag hij binnenkort aan de rechter uitleggen waarom hij zo dol is op deze zelfservicekassa. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron