WTF journaal van donderdag 30 juni

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: Emilia Clark oftewel Daenerys Targaryen uit Game of Thrones staat met haar blote bips op PornHub, er is een nieuwe kleur ontdekt en deze geinige campagne laat mannen poseren alsof ze zwanger zijn.


GOT op PornHub
Als je Game of Thrones kijkt, weet je vast wat we bedoelen als we zeggen dat de seksscènes soms best heftig kunnen zijn. Maar het is blijkbaar zó heftig dat de website PornHub (die we allemaal wel kennen van hun porno-films) de beelden aan hun klanten aanbiedt. Er staan gewoon hele scènes uit de serie op om kijkers mee te bevredigen (letterlijk). De producent van de serie, HBO, is hier natuurlijk niet zo blij mee en probeert dit nu tegen te houden. Kort verhaal lang.


Nieuwe kleur
De beste uitvindingen van de wereld zijn vaak per ongeluk bedacht. Zo ook met de wetenschapper die, terwijl hij aan het experimenteren was met chemische stofjes, zomaar een nieuwe kleur ontdekte. De nieuwe kleur is fel en blauw, en eigenlijk lijkt hij heel erg op indigoblauw, maar schijn bedriegt. De kleur heeft de naam ‘YInMn Blue’ gekregen. Kort verhaal lang.

Grappige campagne
Een Duits biermerk heeft wel een heel bijzondere campagne lopen. Ze hebben namelijk mannen laten poseren als zwangere vrouwen. Met hun bierbuikjes pront vooruit. In van die typische zwangere vrouwen-houdingen. De slogan die ernaast op de posters prijkt is: ‘brewed with love’. Dat is toch hilarisch? Kort verhaal lang.

Bron, bron