Dit is je laatste kans op een Girlsbag

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De GirlsBag is dè zomerhit van 2016! Waarschijnlijk ken je hem wel van TV (MTV, TLC, XITE, RTL4, 5, 7, 8). Een superleuke tas vol beauty- en must-have producten t.w.v. €80, nu voor maar €14,95 + verzendkosten! De tassen vlogen als zoete broodjes te deur uit en omdat het zo'n groot succes is, is er een hele nieuwe lading bijbesteld voor een laatste ronde. De allerlaatste tassen gaan nú de deur uit, dus wil jij er nog een in huis halen? Bestel dan nu!

Check hieronder wat er allemaal in zit.


Alleen het tasje is al leuk: Be a pineapple (stand tall, wear a crown and be sweet on the inside). Love it!


Rimmel London – Volume Colourist Mascara (ter waarde van €15,95)
De nieuwste Rimmel Mascara met een lash-tint complex voor geleidelijk gekleurde wimpers én direct volume! Dus: geen doffe, onzichtbare wimpers!


Herôme - Trio W.I.C. Nail Polish set (€18,00)
In de Girlsbag vind je 3 vrolijke kleurtjes van de verzorgende nagellaklijn van Herôme (die bestaat uit 79 trendy kleuren). De lakjes verzorgen je nagels met Silica en Vitamine E en geven ze een opvallende glans.


Maybelline – Babylips Balm & Blush (€5,99)
De Babylips Balm & Blush van Maybelline is één van onze eeuwige persoonlijke favorieten. De handige twee-in-één balm voorziet je lippen en wangen van een subtiel kleurtje en laat jou stralen. Op de redactie zijn we nogal van de on-the-go producten. En deze balm kun je volgens ons het makkelijkst on-the-go aanbrengen. Hij is verkrijgbaar in 4 verschillende varianten: Innocent peach, Flirty Pink, Juicy Rose en Booming Ruby.


SmoovAll – Huidcontact Spray (€6,99)
Dit heeft iedereen nodig bij wie de bovenbenen tegen elkaar aan schuren (zoals bij het merendeel van de Nederlanders het geval is). Smoovall zorgt ervoor dat je geen huidirritatie of pijn krijgt bij huid-op-huid en/of huid-op-stof wrijving. Voortaan kun je gewoon een korte broek aan zonder dat dit huidirritatie oplevert! Een briljant idee van Nederlandse bodem dat pas in juli verkrijgbaar is via verschillende drogisterijen en online shops. Dus we hebben het hier over een primeurtje.


Vogue – Parfum Deo Butterfly (€1,99)
Een heerlijk ruikende deo die jou 24 uur beschermt. De geur is gebaseerd op suikerspin, kandijsuiker en exotische bloemen.


Nãkd Bar- Cashew Cookie (€0,75)
?Nãkd het antwoord op de vraag 'waarom zijn mijn zelfgemaakte tussendoortjes niet gewoon kant-en-klaar te koop?' Omdat de Nãkd Bars helemaal natuurlijk en puur zijn is dit het tussendoortje dat jouw zelfgemaakte tussendoortjes kan vervangen en dan zonder lang in de keuken te hoeven staan. Kort samengevat: 100% natuurlijke ingrediënten, bevat geen toegevoegde suikers en de meeste producten zijn zowel gluten-, zuivel- als tarwevrij! Met 12 smaken, is er voor ieder wat wils. De Cashew Cookie bevat voor 51% cashewnoten en 49% dadels met maar 1 gram verzadigd vet per reep!

JustNuts – The Alarm Clock Bar (€1,25)
JustNuts is het tussendoortje dat jou er doorheen sleurt! Met een flinke dosis positieve energie kun jij de hele wereld aan. Dus ook een potje van 10k rennen. De pure energie komt uit noten, zaden, gedroogd fruit, honing en specerijen. 100% biologisch, 0% onzin!

Katja- Apezuur (sample)
Katja apekopjes zijn de zure neefjes van de bekende Katja Apekoppen hebben een kopje met bananensmaak, gecombineerd met de smaak aardbei, zwarte bes, sinaasappel, appel, kers en citroen. Geïnspireerd op de Apekoppen en de Zure Matjes! Deze 6 verschillende snoepjes zitten als mix in de verpakking en zijn stuk voor stuk echt héél zuur. Dus be prepared. Als je wilt snoepen, kun je je cravings beter stillen met deze apies, dan met regulier snoepgoed, want Apezuur is gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en is vrij van dierlijke gelatine.


Tranquini – Regular & Jade (€2,58)
Stress heeft soms onverwachte gevolgen. Maar je moet nu eenmaal dóór! Daarom hebben de mensen achter Tranquini dit drankje met kalmerende ingrediënten (kamille, citroenmelisse en lavendel) en de van nature ontspannende elementen uit groene thee ontwikkeld. Geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Trek zo'n blikje open op een stressmoment en je zult merken dat je de boel weer een stuk beter kunt overzien.


Boho-Chic armbandje (€12,95)
Boho-chic armbandje voor een zomerse finishing touch.


Naast dat de GirlsBag knetter goed gevuld is met producten, zitten er ook een paar hele mooie aanbiedingen bij! Hieronder vind je een korte toelichting.

?BioFreeze+ Gel (sample)
BioFreeze is een koele pijnverlichter die snel intrekt en pijnlijke spieren en gewrichten verlicht. Dit is je nieuwe beste vriendin op een festival na veel te fanatieke dansmoves.

Lebara – 1GB + €15 beltegoed (€10,00)
Alsjeblieft, een Lebara Mobile SIM-kaart. Hiermee kun je bellen met vrienden en familie, maar ook supersnel internetten! Op deze SIM-kaart zit 200MB data en €5,- beltegoed. Als je tegoed is verbruikt, dan krijg je na de eerste opwaardering nog eens 300MB en €5 beltegoed extra. En bij de tweede opwaardering krijg je 524MB en €5 beltegoed extra.

Korting!
- Wat dacht je van een €25 korting op een Guess horloge met een waarde vanaf €149 bij jouw Guess-juwelier op horloge.nl met de code GUESSGOfun2016?
- Om jouw toilettas voor op reis te vullen geeft Koopjesdrogisterij, super goedkope online drogist, nog eens extra 10% korting op het hele assortiment waarbij je ook nog kans maakt op een extra verwenpakket t.w.v. €75!
- Breng jouw make-up skills naar een hoger niveau. Superlooks biedt jou een gratis 2,5 uur durende workshop t.w.v. €39,95 aan.
- Ben je nog steeds op zoek naar een nieuwe sportschool? Bij TrainMore mag je gratis één week sporten, no strings attached!

Let op: in 100 GirlsBags verstoppen we een waardebon van EA Games! De gelukkige ontvangers kunnen met deze waardebon voor €60 aan EA Games uitzoeken bij Bol.com!

Dan let ons nog één ding te zeggen: veel plezier met de Girlsbag! Je kunt hem hier bestellen. Je zit overigens niet meteen vast aan een abonnement, want deze Girlsbag is een special edition! En de geruchten doen de rondte dat er een vervolg komt op de Girlsbag omdat het zo'n groot succes is! Nog voor Kerstmis zou er een nieuwe editie te bestellen zijn. Stay tuned!