De ultieme gezonde musthaves voor een zomerse BBQ

Eten door Vrouwen redactie

Wij hebben weer fijn Healthbox op de redactie ontvangen en die staat dit keer helemaal in het teken van BBQ & summer. En wat is er nu beter dan gezellig grillen met je vrienden, terwijl de zomer in volle gang is? Helaas gaan barbecues meestal samen met vette klodders saus, saai vlees en weinig groenten. Dat kan beter! En daarom stelde food- en lifestyle blog (met webshop), Green Gypsy, deze Healthbox samen met allemaal gezonde musthaves voor een zomerse BBQ.

Check de video en lees hieronder alles wat je over de producten moet weten. En wil je hem ook, dan kun je hem hier bestellen.

Green Gypsy - Marineer je gek - €3,75
Dit kruidenmengsel is licht pittig en vol aroma waar je de lekkerste kippetjes mee maakt, de beste hamburgers mee produceert en je groenteburgers precies goed mee op smaak brengt. Plus: ze zijn heel makkelijk in gebruik, ook voor niet-keukenprinsessen.

Green Gypsy - Hoer op de grill - €3,75
Nee, dit is geen typfoutje, maar echt de titel van deze kruidenmix. De Hoer op de grill past bij élk BBQ gerecht, vandaar de naam.

Bodyrevitaliser - Himalaya Zoutplaat - €18,99
We schreven hier al eerder over, want deze Himalaya Zoutplaat die onderdeel is van de nieuwste barbecue-trend. Himalaya zout bevat wel 84 mineralen en is daardoor dus een stuk voedzamer dan gewoon keukenzout. Ook hoef je door de zoutplaat zelf je eten niet meer op smaak te brengen met zout, er trekt namelijk vanzelf voldoende zout in het eten! Maar niet te veel. De plaat kan gebruikt worden in de oven, als kookplaat, als koelplaat en als barbecueplaat.

2BSlim - Barbecue en yonnaise - €3,40 per stuk
Deze sauzen zijn écht ge-wel-dig. Je kunt namelijk zonder schuldgevoel een patatje met eten. Mét maar 3 calorieën in de mayo! En je gegrilde van een stoere smaak voorzien met de Barbecuesaus. Met maar 5 caloriën. En nee, de vetten (0%), calorieën, en suikers worden niet vervangen door zooi, want de saus wordt zelfs gebruikt door de sporters van NOC*NSF.

Zaadbom.com - Zaadbommen special - €7,00
Als jouw tuintje (of balkon) wel wat vrolijkheid kan gebruiken zijn deze zaadbommen helemaal aan jou besteed. Gooi er een op de grond of in een bloembak en sproei er met de gieter overheen. Er ontstaat een explosie aan prachtige bloemen!

De vechtenaer - Biologische Paleo Broodmixen - €6,96
Met deze biologische, graanloze paleo broodmix zet je heel makkelijk een lekker voedzaam brood op tafel. Handig!

Orthica - Multi energie - €15,50
Natuurlijk helpt het om gezond te eten en lekker te bewegen, maar wat extra vitamienen kunnen natuurlijk nooit kwaad. Deze multivitaminen van Orthica bevatten geen synthetische stoffen of glansmiddelen.

Tranquini - Positively Relaxed - €1,29
Dit drankje bestaat uit een combinatie van groene thee en extracten van kamille, lavendel en citroenmelisse. En juist deze ingrediënten helpen op stress te verlichten zonder dat je er slaperig van wordt.