Deze vrouw leeft al 35 jaar in het roze

Vrije tijd door Annelot

De 52-jarige Kitten Kay Sera is officieel de meest roze persoon op aarde. Ze woont in Hollywood (waar anders?) en draagt al 35 jaar niets anders dan de kleur roze. Ook woont ze in een volledig roze huis en heeft ze zelfs haar hondje Miss Kisses roze geverfd. Dat laatste gelukkig wel met een diervriendelijke verf. Kitten heeft haar leven volledig gewijd aan de kleur roze en noemt zich een roze flamingo in een wereld van duiven. Sommige mensen vinden dit vreemd maar zelf vindt ze het ‘fierce’ en ‘fabulous’.

Helemaal in het roze leven is natuurlijk niet goedkoop. Het heeft haar al meer dan een miljoen dollar gekost en ze is nog lang niet klaar. Om het allemaal te kunnen blijven volhouden werkt ze als actrice, zangeres en tv-personality. Ook verhuurt ze haar huis als locatie voor fotoshoots voor onder andere Moschino.

De facinatie voor roze begon tijdens de tienerjaren van Kitten. Toen gaf ze al haar kleren weg, en kocht alleen nog maar roze. Haar familie dacht dat het een fase was, maar 35 jaar verder is ze er nog steeds niet op uitgekeken. Ze wil de rest van haar leven alleen nog in het roze leven.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron