Dit stel gaat trouwen op A Day at the Park festival

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Dit jaar kun je trouwen bij A Day at the Park in het Amsterdamse Bos op 16 juli 2016. Het festival levert geen half werk, want de styling en planning worden helemaal uit handen genomen en er komt zelfs een heuze trouwambtenaar bij kijken, waardoor je helemaal echt, officieel als man en vrouw het festivalterrein afloopt. Het bruidspaar mag zelfs 50 gasten meenemen naar hun feestje! Het huwelijk vindt plaats op een speciaal hiervoor afgezet stukje op het A Day at The Park festivalterrein eveneens in het Amsterdamse Bos. Na afloop worden er vlinders losgelaten en wordt er een borrel verzorgd voor het nieuwbakken getrouwde stel en al hun gasten. Ook geregeld door A Day at the Park. Anne-Marie en Martin zijn de gelukkigen die de organisatie wisten te overtuigen dat zij het stel moesten zijn dat mocht trouwen op het festival.

Echt alles wordt voor ze gereld
De locatie is geregeld, de planning en styling worden inclusief personeel geregeld, het trouwboeket, de trouwambtenaar, zitplekken, iets om mee te proosten, de taart, de trouwkaarten, muziek op de trouwlocatie zelf en zelfs voor de trouwringen wordt gezorgd! Trouwringen van van 925 sterling zilver worden aangeboden door Buddha to Buddha. Na de ceremonie kunnen ze met al hun gasten het huwelijksfeest voortzetten op het festivalterrein met DJ's als Fedde le Grand, Rudimental (live), The Magician en Kris Kross Amsterdam. Stilstaan zit er niet bij, zelfs niet voor de grootouders.

Dat zal een mooi feestje worden. Zou jij het doen? Trouwen op een festvialterrein?

Voor iedereen die niet gaat trouwen
Voor iedereen die gewoon aanwezig wil zijn omdat het festival veel te awesome is: er zijn nog kaarten! De tickets voor A Day at the Park kun je hier kopen.

En kun je echt, echt, echt niet komen? Dan kun je de week erna nog naar het Electronic Family festival dat ook plaatsvindt in het Amsterdamse Bos.