Dingen die je herkent als je Pokémon Go speelt

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Pokémon Go is officieel nog niet eens uit, maar bijna iedereen heeft de game al op zijn telefoon staan. Het gaat op internet nog maar over één ding en iedereen is hysterisch op zoek naar Gyms en PokéStops. Af en toe ontstaan er ook hilarische situaties door de nieuwe app. Als je het speelt zul je deze dingen wel herkennen.

1. Je hebt ontzettend veel moeite gedaan om de app te krijgen
Pokémon Go is officieel nog niet uit in Nederland, je kunt de app dus niet zomaar downloaden. Maar met wat slimme trucjes kun je het spelletje tóch op je telefoon zetten, maar dat kost wat moeite. Maar hé, dat heb je er voor over want, you've gotta catch 'em all!

2. Jouw batterij is ontzettend snel leeg
Zelfs als je álle trucjes toepast en het spel op Battery Saver zet, haalt jouw telefoon het einde van de dag niet. Alhoewel, het einde van de dag, rond 12 's middags heb jij zelfs nog maar 10%. Wanneer je telefoon uitvalt tijdens het vangen van een bijzonder exemplaar kun je wel huilen.

3. Mensen kunnen geen gesprek meer met je voeren
Op het moment dat je erachter komt dat een zeldzame Pokémon op tien meter afstand is sprint jij het huis uit, midden in het verhaal van je vriendin. Zij moet toch wel begrijpen dat een Jynx vangen echt een once in a lifetime opportunity is. Een romantisch avondje met je vriend zit er ook niet meer in. Iedere keer als jij een berichtje krijgt dat een Pokémon in de buurt is, moet hij die romcom maar even op pauze zetten.

4. Klusjes doen is voor jou geen probleem
Moet je even een brief op de post doet? Geen probleem! Bij de postbus zit namelijk een PokéStop in de buurt en je kunt wel wat nieuwe Pokéballen gebruiken. Moet je nog even boodschappen gaat halen bij de supermarkt om de hoek? Mooi, dan kom je meteen langs een Gym. Zelfs de hond uitlaten doe je nu met plezier.

Lees nog meer dingen die je herkent als je Pokémon Go speelt op Girlscene.nl.

Bron, bron, bron