WTF journaal van donderdag 14 juli

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: in dit café kun je naast een kopje koffie ook orale seks bestellen, deze gast heeft een OV-chipkaart in zijn hand geïmplanteerd en deze nieuwe beauty-trend is wel heel spacend.


Fellatio café
Er wordt aan het einde van dit jaar een café geopend waar je naast een kopje koffie ook orale seks kunt bestellen. Op een ipad. Als bezoeker in dit café in Londen zit je dan aan de bar, waar je kunt genieten van een drankje, terwijl je tegelijkertijd oraal bevredigd wordt. Dit alles gebeurt in 10 minuutjes en gaat ongeveer 40 pond (48 euro) kosten. Kort verhaal lang.


OV-chipkaart implantaat
De Nederlander Tom van Oudenaarde heeft een OV-chipkaart in zijn hand geïmplanteerd. Het heeft hem maanden gekost om het voor elkaar te krijgen. Eerst moest hij de chip uit de OV-chipkaart halen, daarna heeft hij er een kleinere antenne aan vastgemaakt en dat in een siliconen dingetje gezet dat hij in zijn hand kon plaatsen. Toch is het nog best een groot ding, want je ziet een dikke bobbel op zijn hand. De chip werkt tot 2021 dus hij kan er voorlopig nog even mee door. Kort verhaal lang.


Galaxy sproeten
Er is weer een nieuwe trend in beauty-land gesignaleerd. En je maakt er wel een statement mee. Het gaat namelijk om sproetjes met een melkweg thema. De zogenoemde Galaxy Freckles veroveren social media in rap tempo. Voor een festival misschien best leuk. Maar vergeet jezelf niet in te sprayen nadat je dit kunstwerk zelf hebt gemaakt. Anders loop je er meer als een alien bij. Kort verhaal lang.

Bron, bron