Dit zijn de 5 gevaarlijkste standjes voor de penis

Intiem door Danielle

OMG! Je moet er niet aan denken. Zit je net in het heetst van de strijd hoor je ineens een oerkreet uit je vriend komen. En nee niet omdat hij het zo lekker vind, maar omdat zijn piemel is gebroken. Foutje, bedankt? Bij het uitvoeren van de volgende standjes kun je maar beter voorzichtig zijn, voordat je letterlijk een breuk in je relatie oploopt.


1. De Cowgirl
De Cowgirl is een van de gevaarlijkste standjes voor de paal van je vriend! Voor je het weet gooi jij heel je gewicht erop terwijl hij er niet goed in zit. AUW!

2. Seks tussen je borsten
Omdat dit toch ook een beetje een ingewikkeld standje is (zeker voor dames met een wat bescheidener cup) zit een ongelukje in een klein hoekje. Let vooral op waar jij je kin houdt en probeer niet té hard te duwen.


3. Doggy style
Hoe meer druk er op de penis komt, hoe sneller hij dreigt te breken. En standjes waarbij hij er snel uit kan floepen zijn ook gevaarlijk. Daarom is doggy style eigenlijk double trouble, je bent gewaarschuwd!

4. De omgekeerde Cowgirl
De omgekeerde cowgirl is ook zeker niet onschuldig, misschien is deze nog wel gevaarlijker dan de gewone cowgirl. Doordat de vrouw nu andersom zit is er nog minder controle en kan hij zomaar de verkeerde kant op knakken… Ugh!


5. Krachtige masturbatie
Dit lijkt misschien onschuldig maar hij haalt toch echt de top 5 van gevaarlijkste standjes voor de penis. Sommige vrouwen zijn namelijk zo lomp dat penissen worden gemolesteerd. Auw.

Bron, bron, bron