Hoe is het nu met: Abeltje

Celebs door Annelot

Ken je Abeltje nog? De film uit 1998 gaat over een jongen die een baantje krijgt als liftjongen in het nieuwe warenhuis Knots. Ze knopen hem in de oren dat hij nooit op de groene knop mag drukken, maar dat doet hij uiteindelijk toch! Dan vliegt de lift met Abeltje, Laura, meneer Tump en juffrouw Klaterhoen het gebouw uit en op weg naar spannende avonturen. Maar hoe gaat het nu met Abeltje en Laura? Tijd voor een update.

De rol van Abeltje werd gespeeld door Rick van Gastel. Hij is inmiddels 29 jaar en niet meer aan het acteren. Wel speelde hij nog in de films Babs (2000) en Kruistocht in Spijkerbroek (2006). Inmiddels werkt hij fulltime in de tapasbar van zijn vader in Breda.

De rol van Laura het circusmeisje werd gespeeld door Soraya Smith. Ze is inmiddels alweer 30 jaar en net als Rick gestopt met acteren. Wel heeft ze nog in de serie Ik ben Willem gespeeld (2002). Ze heeft op een blauwe maandag nog eventjes Rechten gestudeerd in Amsterdam, maar kwam er al snel achter dat dat niet haar ding was. Ook de studie International Business in Maastricht hield ze maar een jaar vol. Inmiddels is ze moeder van drie kindjes. Eentje van 8 jaar en een tweeling van 4 jaar. Ze werkt bij een makelaars kantoor en is heel gelukkig met haar vriend en kids.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron