Sekshoroscoop van augustus

Intiem door Annelot

Ben je benieuwd wat de sekssterren deze maand over jou te zeggen hebben? Mooi, want Vrouwen.nl presenteert jou je maandelijkse sekshoroscoop. Iedere maand verrassen de sterren je weer en wij vertellen wat deze maand betekent voor jouw seksleven. Scroll snel naar beneden om te lezen wat de sterren deze maand voor je in petto hebben.

Ram - 21 maart t/m 20 april
Single:
De mannen storten zich deze maand aan jouw zongebruinde voeten, Ram. Je geniet maximaal van de zomer en daar komt ook heel veel seks bij kijken. Aan meer dan dat heb jij voorlopig geen behoefte, want het single leven bevalt je prima!

Relatie:
Jij en je partner kunnen deze maand niet van elkaar afblijven. Je hoeft maar langs hem heen te lopen en hij tilt je rokje al op om even plagerig in je billen te knijpen. En die acties eindigen meestal tot verhitte vrijpartijen van heb ik jou daar. En daar kun je wel aan wennen.

Stier – 21 april t/m 21 mei
Single:
Je hebt een hele leuke jongen ontmoet, waar je flink mee aan het daten bent. Als het aan jou ligt waren jullie al lang het bed in gedoken, maar hij wil het blijkbaar wat rustiger aan doen. Gelukkig bestaat er nog zoiets als een vibrator zodat je toch nog aan je trekken komt.

Relatie:
Je relatie hangt deze maand aan een zijden draadje. Jullie ruzies lopen vaak zó hoog op dat er steeds vaker op de bank geslapen wordt. Niet echt bevorderlijk voor jullie seksleven. Misschien is het tijd om een knoop te gaan doorhakken, voordat je de sexy times ergens anders gaat zoeken.

Tweeling – 22 mei t/m 21 juni
Single:
Je seksleven heeft veel ups en downs te verduren de aankomende tijd. Je raakt een beetje uitgekeken op die ene scharrel en het komt allemaal een beetje te dichtbij voor je. Want geen haar op jouw hoofd die aan een relatie denkt. Al helemaal niet nu de zomer in volle gang is, wil je alles uit het leven halen. Op naar het volgende seksuele avontuurtje!

Relatie:
Hebben jullie een vakantie samen op de planning staan? Dat wordt een tijd van intens samen zijn. En met intenst bedoelen we écht intens. Jullie genieten weer van elkaars lichaam zoals jullie in het begin van de relatie deden, maar dan zonder al dat gestuntel. Genieten geblazen!

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli
Single:
Je ontmoet deze maand een ontzettend lekkere vent, die jou ook wel ziet zitten. Na heel wat heen en weer geflirt, loopt de spanning hoog op. En dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open, want zulke goede seks heb je nog nóóit gehad. Het zou zo maar kunnen dat je tegen de herfst geen single lady meer bent, kreeft!

Relatie:
Het is oppassen geblazen deze maand, want emoties kunnen hoog oplopen tussen jou en je partner. Gelukkig weet je die agressie vaak wel om te zetten in iets positiefs. Je sleurt hem mee naar de slaapkamer en vecht het tussen de lakens uit. Daarna is de lucht geklaard en kunnen jullie het al nahijgend uitpraten.

Leeuw – 23 juli t/m 22 augustus
Single:
Je ziet een vriend of kennis deze maand ineens door heel andere ogen. Had hij altijd al zo’n lekker lijf? En jemig, die ogen! Het is tijd om alles uit de kast te trekken om deze persoon te laten inzien dat jij onweerstaanbaar bent én dat hij best even een hapje mag proeven. Go for it, leeuw!

Relatie:
Waar anderen in de zomer helemaal losgaan, heb jij er ineens heel veel behoefte aan om het wat rustiger aan te doen. Je bent al tevreden als jij en je lover één keer per week het bed in duiken. Misschien is je seksdrive met vakantie ofzo, maar daar maak jij geen punt van. Als hij maar wel weer thuis komt…

Maagd – 23 augustus t/m 23 september
Single:
Je wordt helemaal gek! Het lijkt wel alsof alle leuke mannen óf in een relatie zitten óf homo zijn. Je trekt alleen maar gluiperige mannen aan en je bent het zat. Je hoop op een avontuurtje is nu volledig gevestigd op je tripje naar het buitenland. Met jouw seksuele energie moet dat wel goed komen.

Relatie:
Je bent deze maand zó druk met je werk, dat tijd doorbrengen met je partner er nogal eens bij in schiet. Laat staan seks hebben. Als het er dan wel van komt ben je meestal zo moe dat je als een zeester bij ligt. Doe er wat aan, maagd! Ga bijvoorbeeld eens wat eerder naar huis en verras je lover in een sexy pakje.

Weegschaal – 24 september t/m 22 oktober
Single:
Je hebt een onwijs lekkere collega waarmee je cónstant oogcontact hebt. De seksuele spanning loopt hoog op, maar die flirterige mailtjes die onderling verstuurd worden kunnen echt niet, weegschaal! Tijd om actie te ondernemen, voordat jullie allebei ontploffen.

Relatie:
Jij en je partner hebben allebei de zomer in jullie bol. Jullie vrienden worden er gek van, want op elk festival of feestje, staan jullie elkaar weer uitgebreid af te likken. Jammer dan, denken jullie alleen maar. Je vindt het helemáál niet erg om je weer even te voelen als een oversekste tiener.

Schorpioen – 23 oktober t/m 22 november
Single:
De sekssterren zijn je goed gezind deze maand, want het belooft heel erg heet worden. En dan hebben we het niet over de weersvoorspelling. Be prepared, want de one night stands vliegen je om de oren. Geniet ervan!

Relatie:
Deze maand staat helemaal in het teken van nieuwe dingen uitproberen. Je zit er zelfs aan te denken om je partner heel erg blij te maken en eindelijk toe te geven aan dat idee van een trio dat niet uit zijn hoofd te praten valt. Stiekem zie je dat namelijk tóch best zitten. Waarom ook niet?

Boogschutter – 23 november t/m 21 december
Single:
Je voelt je helemaal lekker in je velletje. Opeens trek je heel vaak een jurkje en hoge hakken uit de kast en je haar lijkt ook elke dag weer preciés goed te zitten. Regelmatig hang je de kroegtijger uit en sleurt ook nog weleens een lekker hapje mee naar huis. You go girl!

Relatie:
Je hebt deze maand een seksdrive van hier tot Tokio, maar je vriend kan het helemaal niet meer bijhouden. Zijn jongeheer draait overuren en legt zich er tot jouw teleurstelling soms gewoon bij neer. Letterlijk! Misschien moet je het iets rustiger aan doen, boogschutter.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari
Single:
Jij hebt vooral heel veel plezier deze maand. Flirten en verleiden staan centraal, maar verder hoeft het van jou ook niet te gaan. Juist het spelletje vind je namelijk leuk. Doe je wel een beetje voorzichtig met de harten van alle mannen die jij versiert? Die arme schepsels snappen er namelijk niets meer van.

Relatie:
Romantische seks zit er deze maand even niet in voor jou. Jij hebt namelijk veel meer zin in heftige en spannende vrijpartijen. Deze experimentele avontuurtjes brengen jou en je partner des te dichter bij elkaar.

Waterman – 21 januari t/m 18 februari
Single:
Je seksdrive daalt deze maand naar een absoluut dieptepunt. Huilen? Nee hoor, want jouw hoofd staat er ook helemaal niet naar. Anderen dingen zijn nu even iets belangrijker en dat is ook prima. Als je volgende maand maar wel weer toegeeft aan de aandacht die je heus wel krijgt.

Relatie:
Je baalt ervan dat jij en je partner nooit meer spontane seks hebben. Dat is natuurlijk jammer, maar blijf niet bij de pakken neer zitten. Neem zelf het initiatief en begin hem gewoon te verwennen. Je zult zien dat dat vanzelf wel leidt tot de sexy times waar je zo naar verlangde.

Vissen – 19 februari t/m 20 maart
Single:
Damn, girl! Jij bent lekker bezig deze maand. Je versiert de ene na de andere hottie en ze worden allemaal hoteldebotel op je. Aan mogelijkheden kom je niets te kort en daar maak je gretig gebruik van!

Relatie:
Trouble in paradise, vissen? Je bent je deze maand oprecht aan het afvragen of je op deze voet wel door wilt met je partner. Heb je toevallig een slippertje gemaakt? Dan wordt het tijd om uit te zoeken hoe het komt dat jij ‘het’ ergens anders zocht. Seks is namelijk heel belangrijk voor je.

Bron, bron, bron, bron, bron