WTF journaal donderdag 21 juli

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: de nieuwe Divergent film komt niet in de bios, dit is wat Mila Kunis deed om af te vallen voor Black Swan en er is een zoekactie geweest naar de eigenaresse van een afvalzak. Het bizarre wimperkruller verhaal van gisteren is dus zeker niet het enige schokkende nieuwtje deze week.


De nieuwe Divergent film komt niet in de bios
De Divergent Series is alweer aan zijn laatste film toe. Alle fans zijn natuurlijk super benieuwd hoe het afloopt met Tris, maar het gaat misschien niet zoals we hopen. Dit heeft niets met het plot te maken, maar meer met hoe de film wordt uitgebracht. De makers kiezen er namelijk voor om deze níet in de bios te laten zien. Hij zal direct als TV-film worden uitgebracht zodat ze daarna direct een spin-off tv-serie kunnen lanceren. Dat klinkt allemaal nog hartstikke prima, hoe meer Divergent hoe beter, maar er zit één nadeel aan. Ze zullen door deze move waarschijnlijk de originele acteurs moeten vervangen. NOO! Er is nog niets bevestigd, maar wij pakken alvast de tissues. Huilen! Kort verhaal lang.


Het dieet van Mila Kunis voor Black Swan
Dat Hollywood-sterren soms bizarre veranderingen ondergaan voor een rol zal niemand verbazen. Maar vaak wordt dit toch een beetje doodgezwegen. Mila Kunis besloot deze stilte te verbreken en vertelt over haar dieet voor de film Black Swan. Dit dieet was namelijk bijna net zo donker als de film zelf. De ster hoefde voordat ze deze rol kreeg nooit op haar eten te letten, maar voor deze rol moest ze leven op een dieet van 1200 calorieën per dag en heel veel sigaretten. Wow, dat is dus niet alleen Black Swan maar ook black lung. Je moet het er maar voor over hebben. Kort verhaal lang.


Eigenaresse van afval wordt op ludieke manier gezocht

We weten allemaal dat je je vuil niet buiten mag zetten voordat het daadwerkelijk vuilnisdag is, maar soms moet die stinkende zak gewoon naar buiten. Je haalt dan al je persoonlijke post er uit en je dumpt de zak ’s avonds (als niemand kijkt) op straat. Niemand zal ooit weten dat die zak van jou was. Behalve als je aan het Legmeerplein woont dan, want daar zijn ze opzoek naar de eigenaresse van deze anonieme zak. De vinder van de zak heeft eens lekker door haar afval zitten wroeten om een profiel te schetsen. Gatver! Dat vinden wij toch een stuk ranziger dan het te vroeg buiten zetten van je vuil.