WTF Journaal van maandag 25 juli

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Na het bizarre moedermelk-incident van vorige week zijn dit de WTF-momentjes van vandaag: een heel raar voordeel van een huilbui, huisdieren zijn betere Pokémasters dan je denkt en deze gast heeft zich helemaal laten verbouwen om op de Kardashians te lijken.


Raar voordeel van huilen
Een potje janken kan soms heerlijk zijn. Je voelt je weer helemaal opgelucht en je kunt het leven weer aan. Maar een recent onderzoek claimt dat huilen niet alleen oplucht, maar ook nog ergens anders goed voor is. Namelijk om af te vallen! Huh? Blijkbaar bevatten jouw tranen stresshormonen die tijdens het huilen je lichaam verlaten. En omdat die stresshormonen er ook voor zorgen dat je lichaam vet vasthoudt is het hartstikke goed dat je die er even lekker uithuilt! Maar let op: dit geldt alleen als er ook écht emoties bij komen kijken. Je sportschool-sessie vervangen voor een potje nep janken gaat hem dus helaas niet worden. Bummer! Kort verhaal lang.

Huisdieren zien Pokémon
Sinds Pokémon go afgelopen vrijdag (eindelijk?) in Japan geïntroduceerd werd, kwamen trainers er achter dat hun huisdieren misschien wel betere Pokémasters zijn dan ze dachten. De dieren keken namelijk elke keer precies naar de plek waar een Pokémon verscheen. Zonder op het scherm te kijken dus. Je zou denken dat het toevallig is, maar toch stond Twitter ineens vol met bewijs van dit rare verschijnsel. Wij snappen er helemaal niets van. Kort verhaal lang.

Kardashian kloon
De 22-jarige James Holt uit Engeland heeft tot nu toe al 25.000 euro uitgegeven aan plastische chirurgie. En dat allemaal om op de Kardashians te lijken. Vooral Kylie Jenner eigenlijk, want van haar is hij heel erg fan. Hij wil er zo nep mogelijk uitzien en laat zich helemaal volspuiten met botox. Ook draagt hij elke dag een korset -dat de Kardashians promoten- om een zo smal mogelijke taille te krijgen. Omdat hij alle verbouwingen eigenlijk nog niet goed genoeg vindt, wil hij het liefst nog zes ribben laten verwijderen, een neuscorrectie ondergaan en zijn tenen recht laten zetten. Hoe hij dit allemaal wil gaan betalen? Zijn sugar daddies natuurlijk! Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron