WTF journaal van dinsdag 26 juli

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Wij hopen dat jullie weer een beetje zijn bijgekomen van de Kardashian-kloon van gisteren want dit zijn WTF-momentjes van vandaag: deze man leefde van $2,75 PER JAAR, de snackbar uit New Kids staat te koop en er is straks een gemotoriseerde koffer.


Deze man leefde van $2,75 per jaar
Als jij dacht dat je super zuinig bezig was door je boodschappen bij de Lidl te doen dan heb je het mis. Er is namelijk een man die leeft van maar $2,75 per jaar! Hoe dan?! Nou eigenlijk is het heel simpel, er wordt dagelijks zoveel eten weggegooid dat hij voor zijn kostje alleen maar in de prullenbak hoeft te kijken. Het duurt volgens de man nooit langer dan 15 minuten tot hij zijn maaltijd bij elkaar heeft gevist. Waarom dan toch die $2,75? Hij was ooit op een filmset waar hij geen afval kon vinden, toen heeft hij een mueslireep gekocht om zijn honger te stillen. Milieubewust is het zeker, maar wij krijgen toch een beetje de rillingen van zijn eetgewoontes. Kort verhaal lang.


De snackbar uit New Kids staat te koop
YES! Jij kunt eindelijk je droom carrière van snackbarhouder najagen (bitterballen all day every day) met de allerbekendste snackbar van het land. Friettent ’t Pleintje - ja, je weet wel die uit New Kids - staat namelijk te koop. Lekker de hele dag Jos Brinkes serveren aan je klanten terwijl de keiharde euro’s zo je portemonnee binnenrollen. Dit is namelijk nog altijd de place to be voor fans van de film. Waarom de eigenaar de tent dan te koop heeft gezet? Na zestienjaar is de frietbakker toe aan rust. Kort verhaal lang


Er is nu een gemotoriseerde koffer
Je kunt natuurlijk je koffer gewoon meeslepen, maar waarom zou je dat doen als je er ook op kunt rijden! Er is nu een crowdfunding bezig voor ModoBag, een koffer die je precies dat laat doen. Stap op je koffer en zoef zo het vliegveld over! Vermoeide benen na een lange reis zijn niet langer een probleem en dat kleine stukje van het station naar je huis? Dat overbrug je nu gewoon met je koffer-mobiel. Het duurt waarschijnlijk nog even tot deze koffer echt in de winkel ligt, maar wij willen hem nu al hebben! Kort verhaal lang.