WTF Journaal van donderdag 28 juli

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Heb je na gisteren al een zeemeerminnenkroon aangeschaft? Vandaag is het allemaal wat minder fashionable, want dit zijn de WTF-momentjes van vandaag: steeds meer baby's krijgen Pokémon namen, er is nu kanten lingerie voor mannen en deze twee Kardashian-klonen hebben ruzie over wie het meeste lijkt.


Kardashian klonen hebben ruzie

We schreven al eerder over een man die al zijn geld uitgeeft om op een Kardashian te lijken. Het blijkt nu dat hij niet de enige man is met deze droom, er zijn er twee! En waar twee (wannabe) Kardashians zijn, ontstaat natuurlijk drama. De twee zijn in een heuse wie-draagt-het-het-best-strijd geraakt. Wij hebben er niet direct een mening over maar we pakken wel alvast de popcorn erbij, dit kan nog leuk worden! Kort verhaal lang.


Steeds meer kinderen worden vernoemd naar een Pokémon
Zie je het al voor je: 'Jigglypuff, Pidgey en Charmander komen jullie eeeten!' Je kunt het je nu nauwelijks voorstellen, maar steeds meer kinderen worden dus vernoemd naar de populaire beestjes die sinds Pokémon Go weer net zo populair zijn als in 1997. Volgens de website BabyCenter kiezen steeds meer ouders voor Pokémon namen omdat het voor hen de perfecte mix is tussen nostalgie en de moderne tijd. Wij zien het nog niet zo snel gebeuren, maar mocht de trend doorzetten dan hebben wij dibs op Starmie. Kort verhaal lang.


Er is nu kanten lingerie voor mannen

In de categorie dit miste niemand maar is er nu toch: kanten lingerie voor mannen. De bedenker van de pikante mannenslipjes vond het tijd voor wat spannender ondergoed voor mannen en besloot dat kant niet langer voor vrouwen alleen hoeft te zijn. Nu kan een beetje lekkere man natuurlijk overal mee wegkomen, maar wij sluiten niet uit dat we toch even schrikken als we dit tussen de lakens tegen zouden komen. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron