WTF Journaal van maandag 1 augustus

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Wij hopen dat jullie geen nachtmerries meer hebben van het legopoppetje van vorige week want we hebben vandaag weer een aantal bizarre WTF-momentjes: een vrouw die als baby door het leven gaat, een skydiver die zonder parachute uit een vliegtuig springt en Harry Potter GO is een feit!


Vrouw gaat door het leven als baby
Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen voorkeuren, maar die van deze vrouw vinden wij toch wel wat apart. Zij gaat namelijk het liefst door het leven als baby! Ze draagt een luier, loopt onhandig, vertoont kinderachtig gedrag en haar vriend moet haar verzorgen. De vrouw is een slachtoffer van seksueel misbruik en zegt hier geborgenheid en zelfvertrouwen uit te halen. Gelukkig vindt haar vriend het niet vreemd. Dat ze een luier draagt vindt hij niet erg en het verzorgen van zijn vriendin vindt hij erg leuk. Nou, als ze zelf maar gelukkig zijn toch?


Skydiver springt uit vliegtuig zonder parachute
Nu hebben wij al knikkende knieën als we alleen al dénken aan parachute springen, maar dat is voor Luke Aikins geen probleem! Na ruim 18.000 sprongen mét parachute vond hij het gisteren tijd voor een sprong zonder het hulpmiddel. Wow! Hij sprong op 7600 meter hoogte uit een vliegtuig en landde na een vrijeval van twee minuten in een groot vangnet. De durfal moest voor de veiligheid wel verplicht een parachute meenemen, maar hij wist zeker dat hij deze niet ging gebruiken. Kort verhaal lang.


Er komt een Harry Potter GO

YESYESYES! Als je dacht dat Pokémon GO leuk was dan hebben we vandaag nóg leuker nieuws voor je. Harry Potter GO is in de maak. OMG! Nantic -de makers van Pokémon Go- hebben door de enorme vraag naar een Harry Potter variant besloten om direct te beginnen met de ontwikkeling van het nieuwe spel. Dit kan toch niet anders dan weer een GE-WEL-DIG succes worden? Haal je Nimbus 2000 dus maar uit de schuur. Wanneer het spel uitkomt is nog onduidelijk, maar wij kopen alvast een tweede powerbank. Kort verhaal lang.


Bron