WTF journaal van dinsdag 9 augustus

Vrije tijd door Danielle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Gisteren was het Wereld Kattendag dus om bij te komen van al die pluizige schattigheid hebben wij vandaag even geen katten in het WTF Journaal. De WTF-momenten van vandaag zijn: Valtifest heeft een briljante manier bedacht om de witte legging -eindelijk- aan de wilgen te hangen, een armband die je telefoonscherm op je arm weergeeft en een Chinees die een schildpad wilde meesmokkelen in een hamburgerbroodje.


Valtifest wil af van de de witte legging
YES! Wij hebben geweldig nieuws, er wordt eindelijk afgerekend met die vreselijke witte legging. Deze fashion crime gaat zijn ondergang tegemoet op 3 september tijdens Valtifest. De organisatie wil er namelijk voor zorgen dat deze misdaad-tegen-de-mode compleet uit het straatbeeld verdwijnt. Ga naar de plaatselijke C&A, Zeeman, Action of een andere winkel die de modemisser verkoopt en koop er zo veel mogelijk. Deze leggings kun je dan inleveren in bij bar Brandstof aan de Marnixstraat 341 in Amsterdam. Als beloning krijg je €20,- korting op je ticket voor Valtifest. De kleding gaat vervolgens naar een kleding inzamelpunt, één twee drie ennn weg ermee! Kort verhaal lang.


Deze armband geeft je telefoonscherm op je arm weer
We hebben al een tijdje smartwatches, maar daarop kun je natuurlijk maar kleine stukjes informatie van je telefoon aflezen. Dat voelde toch altijd een beetje nutteloos. Gelukkig is er nu een armband die ervoor zorgt dat je wél je hele telefoonscherm kunt zien. De armband verandert met een kleine projector je arm in een touchscreen, je kunt hiermee je complete telefoon besturen op je pols. Super handig om mee te navigeren op de fiets en hoe leuk is het om te Netflixen op je arm? Of wat dacht je van een maaltijd uit je mouw schudden met één van de vele thuisbezorgd-apps. Dit moet je hebben!


Een Chinees probeerde een schildpad mee te smokkelen in een hamburgerbroodje
Dat die Chinezen er rare gebruiken op nahouden wisten we al langer, en ook dit verhaal bewijst weer dat ze nooit zullen teleurstellen als het gaat om WTF’jes. Deze man wilde zo graag zijn huisdier wat van de wereld laten zien dat hij hem besloot te verstoppen in een hamburgerbroodje. Toen de luchthavenbeveiliging hem vroeg wat de rare uitstulpingen in het broodje waren bleef hij volhouden dat het “gewoon een wat vreemde burger” was. Origineel idee, maar het smokkelplannetje liep helaas in de (schildpadden)soep. Het beestje mocht echt niet mee op reis en werd achtergelaten bij een vriend van de man. Helaas pindakaas! Kort verhaal lang.

Bron, bron