Dit doet iedereen stiekem op de wc

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Op het kleinste kamertje zit je vaak veels te lang. Tijdverspilling? Nee joh, wij vermaken ons wel. Dacht je dat jij de enige was bent die van alles uitspookt op het kleinste kamertje? You're wrong. Deze dingen doet iedereen stiekem op het toilet.

1. Onze crush stalken op alle mogelijke social media kanalen die de guy in kwestie heeft. Want hé, als we dan toch eventjes ons momentje moeten nemen kunnen we net zo goed gelijk van de situatie gebruik maken, toch? Stiekem bekijk je al zijn foto’s, net zolang tot je deep down in zijn feed zit. En vooruit, je bekijkt ook gelijk even de timeline van zijn ex-vriendin.

2. Waar komt dat gezegd dat vrouwen niet poepen toch vandaan? Natuurlijk doen we dat, maar het is wel zo lady like om direct door te trekken wanneer je je bruine vriend hebt uitgelaten. Vooral op een openbaar toilet of wanneer je op je werk bent. Hopelijk heeft niemand dan door dat je een number two deed.

3. Alle updates van onze vriendinnen checken. Tegenwoordig bestaan er zoveel apps en andere sociale media kanalen dat het nauwelijks meer bij te houden is. Een toiletmomentje is dan de ideale situatie om alle niet zo interessante verhalen van je vriendinnen even bij te lezen. En vooruit, reageren we ook meteen even op de zoveelste status-update van je opa. Zucht.

Meer punten vind je op Ze.nl.

Bron, bron