Win: Kaarten Tony Cohen Show @ Fashion Week

Mode & trends door Vrouwen redactie

Heb je altijd al een modeshow willen bijwonen tijdens de Amsterdam Fashion Week? Dit is je kans! Tony Cohen geeft vrijwel elk jaar een spetterende modeshow tijdens fashion week en Vrouwen.nl mag 2 x 2 lezeressen een felbegeerd toegangsticket geven. Bovendien krijg je ook nog een persoonlijke meet & greet voorafgaand aan de show met mister Tony Cohen himself! Onder de toeschouwers zijn vaak de usual fashion suspects zoals Leontine Borsato, Nikki Plessen en Victoria Koblenko.

Voor een idee van typische Tony Cohen look kun je een kijkje nemen op de compleet vernieuwde website. Hier shop je nu bovendien met maar liefst 50% korting! Tony Cohen heeft drie verschillende lijnen. De couture die behoort tot de Atelier collectie en ook de reguliere Tony Cohen lijn zijn misschien niet voor ieder weggelegd, maar de goedkopere 2love Tony Cohen-lijn is voor iedereen toegankelijk.

Win: 2 x 2 kaarten + meet & greet Tony Cohen

De winnaars krijgen ieder 2 kaarten voor de Tony Cohen show op 27 januari tijdens de Amsterdam Fashion Week inclusief een meet & greet met Tony zelf, die plaats zal vinden voor de show.

Meedoen?
- Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Tony Cohen.
- De prijs wordt 2x weggegeven onder alle nieuwsbriefinschrijvers die hun account hebben bevestigd. De winnaars worden op 21 januari via een persoonlijk mail en via de Facebookpagina van Tony Cohen bekend gemaakt.

Deze actie loopt tot 20 januari. Winnaars worden op 21 januari bekend gemaakt op de Facebookpagina van Tony Cohen.