WTF Journaal van dinsdag 13 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: Aqua keert terug met een nieuwe tour, nagellak maakt je zwaarder en een nieuwe snack: de krokodel (ja je leest het goed). Gisteren in het WTF Journaal: een verlamde vrouw doet iets heel bijzonders.

Aqua keert terug!

´I´m a barbie girl, in a barbie world´, iedereen (maar dan ook IEDEREEN) kan dit nummer luidkeels meezingen. Zo nu en dan pomt dit nummer door de spiekers uit je plaatselijke stamkroeg en krijg je een nostalgisch gevoel van binnen wanneer je de tekst trots meezingt. Wees niet getreurd: Aqua keert terug! En wel met een speciale reden, volgend jaar bestaat Aqua 20 jaar. Tijd voor een feestje! Kort verhaal lang.

Nagellak maakt je dik

Stop met je dieet, zet je abonnement maar op bij de sportschool en neem je nagellak even goed onder de loep. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat nagellak een bepaalt goedje bevat dat onze hormonen beïnvloedt. Dit goedje heet trifenylfosfaat en wordt in verband gebracht met hormoonontregeling, met als belangrijkste symptoon obesitas. Eindelijk een goed excuus om niet naar de sportschool te gaan, blame it on the nailpolish! Kort verhaal lang.

Krokodel

Dat een kroket een uniek voedingsmiddel is weet elke Nederlander. Maar chef Guillaume de Beer heeft een speciale kroket gecreeërd, namelijk de krokodel. Twee Amsterdamse jongens die oorspronkelijk uit Breda komen kwamen met dit briljante idee. Een combinatie van een frikandel en een kroket, klinkt een beetje gek maar het blijkt epic te zijn. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron,