Deze producten eet jij al heel je leven verkeerd

Vrije tijd door Danielle

#teamnevernoteating is wel veel bezig met eten, maar dan vooral met zoveel mogelijk, zo snel mogelijk. De eettechniek kan hier en daar waarschijnlijk nog wel wat verbetering gebruiken. Dus misschien is het tijd om daar iets aan te doen. Voor sommige producten bestaat blijkbaar een etiquette en dit zijn ze.


IJs uit een bak

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Literbakken ijs zijn waarschijnlijk niet je beste vriend. Wanneer het ijs net uit de vriezer komt is het onmogelijk om er ook maar iets uit te scheppen. Hallo kromme lepel! De oplossing is gelukkig makkelijk. Houd de bak ijs even onder de warme kraan. Snijd het ijs vervolgens in stukken, net zoals je bij een cake of een brood zou doen.


Chicken wings
Waarschijnlijk ben je het er wel mee eens dat chicken wings té lekker zijn. Tegelijkertijd is dit ook meteen één van de lastigste dingen om te eten. Heb jij wel eens chicken wings gegeten op de eerste date? Waarschijnlijk niet. Netjes en vrouwelijk chicken wings eten lijkt mission impossible. Maar met bovenstaande video kom je al een heel eind in de buurt!

Dit zijn niet de enige producten die je verkeerd eet, onze collega’s van Girlscene.nl stelden een hele lijst samen met eten dat je waarschijnlijk efficiënter kan eten. Check it out!

Bron, bron