WTF Journaal van dinsdag 20 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen

Vandaag in het WTF Journaal: je sterrenbeeld klopt niet meer, onder werktijd stiekem met katten spelen en het verschonen van een luier is verboden in Arizona. In het WTF Journaal van maandag 19 september: een man koop een dubbeldekker voor zijn vrouw.

Je sterrenbeeld klopt niet meer
Eigenlijk klinkt het heel logisch, maar je sterrenbeeld klopt niet meer. Sterrenbeelden werden namelijk ongeveer drieduizendjaar geleden bedacht. De stand van de zon en de maan veranderen echter en daardoor klopt er natuurlijk niks meer van dit systeem. Nog bizarder, er is zelfs een sterrenbeeld bij gekomen: de slangendrager. Dit sterrenbeeld geldt voor de mensen die geboren zijn tussen 29 november en 17 december. Je leest helaas dus elke ochtend de verkeerde horoscoop. Nieuwsgierig welke horoscoop nu tot jou behoord? Lees hier verder.

Het verschonen van een luier is (bijna) illegaal in Arizona
In Arizona is vorige week een bizarre wet aangenomen, namelijk: elk contact tussen een volwassene en geslachtsdelen van een kind is verboden. Dit betekent dat je in principe de luier van je eigen baby niet mag verschonen. Maar, wees niet bang, de rechtbank laat weten dat het utitzonderingen maakt bij 'onschuldige manieren aanrakingen'. Kort verhaal lang.

Best. Thing. Ever.
Vinden jullie je Google Chrome tabbladen ook zo saai? Nou, girls, dit is de beste uitvinding ooit. Je kan namelijk via je Google Chrome instellingen Tabby Cat installeren waardoor je bij het openen van een nieuw tabblad verblijd wordt door Teeny Stingray of één van zijn vriendjes. Hoe langer je Tabby Cat op je Chrome laat staan, hoe meer uitbreidingen je krijgt. Tabby in de tuin, Tabby met een hoedje, Tabby met een kitten! Te cute! Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron