WTF Journaal van woensdag 21 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag in het WTF Journaal: je kunt wonen in Harry Potter's ouderlijk huis, in Saint Gilles schrikken ze van een pikante schildering op de muur en de hamdog maakt zijn entree in fastfood-land. In het WTF Journaal van gisteren las je onder andere over je sterrenbeeld die er inmiddels totaal anders uitziet.

Te koop: huis waar Harry Potter zijn jeugd doorbracht
Jup, je kunt nu echt wonen in Harry Potter's 'ouderlijk huis', inclusief trappenkast! Het huis staat in Brecknell, een dorp ten westen van Londen. Inmiddels ziet het er niet meer precies uit zoals in de Harry Potter-films, maar van de buitenkant is het huis meteen te herkennen.
Zie jij dit nederige stulpje wel zitten? Dat kost je dan ongeveer 555.000 euro. Maar hé, dan woon je wel in hét huis van de grootste tovenaar ooit... Kort verhaal lang.

Muurschildering van penis laat Belgische inwoners schrikken
Inwoners van de Belgische plaats Saint-Gilles moesten even twee keer met hun ogen knipperen toen ze een graffiti-tekening van een reusachtige penis op de muur opmerkten. In het centrum van Brussel is nóg een opmerkelijke afbeelding op de muur geklad, namelijk eentje die geslachtsgemeenschap afbeeld. Wie de schilderingen heeft gemaakt én wat ermee gaat gebeuren is nog onbekend. Kort verhaal lang.

Maak kennis met de hamdog!
In Australië hebben ze weer eens iets nieuws ontdekt, en dit kán weleens de wereld gaan veroveren. Het gaat om een broodje dat de klassieke hamburger en hotdog combineert: de HAMDOG! Op het broodje ligt een hamburger met daartussenin een hotdog, samen met wat sla, tomaat en mayonaise. Tot nu toe wordt het broodje in Perth met de hand gemaakt, waardoor het nog niet mogelijk is om grote aantallen te produceren. Maar hier zal in de toekomst ongetwijfeld verandering in komen... Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron