WTF Journaal van vrijdag 23 september

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen

Vandaag in het WTF Journaal: een meisje tatoeert kinderen, de allernieuwste smaken van Tony's Chocolonely en eindelijk hakken waar je kilometers op kunt lopen. Gisteren in het WTF Journaal: botox voor balzak.

Meisje tattoeëert kinderen
Sophie Hodgkinson van 18 jaar moest zich vorige week melden bij de rechter nadat ze drie kinderen van 9, 10 en 11 jaar had voorzien van tatoeages van Minions en hartjes. De kinderen zagen geen kwaad in de situatie tot een van de ouders de tekening op haar zoontje opmerkte. Het meisje is veroordeeld tot 8 maanden cel en de kinderen hebben speciale laserbehandelingen nodig om de tatoeages te laten verwijderen. Kort verhaal lang.

Nieuwe hemelse Tony's Chocolonely smaken
Alsof er een engeltje op je tong piest, die nieuwe Tony Chocolonely-smaken. Worteltaart (witte chocolade, wortel en walnoot), Gember met citroen en pure chocolade en de laatste nieuwe smaak is Melk Cola. We horen je denken: 'Cola?!'. Jazeker, niks is te gek voor Tony's Chocolonely en ze stellen je ook nooit teleur. Vanaf vandaag zijn de nieuwe smaken te koop in hun winkel aan de Polonceaukade in Amsterdam. Maar hurry girls, want op = op. Kort verhaal lang.

Eindelijk een schoen met afneembare hak
Wat een uitvinding! Ben jij ook altijd kapot na 10 meter op je hakken gelopen te hebben? En elke avond heb je weer spijt dat je nu precies die schoenen uit de kast hebt getrokken. Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen om te maken. De Belgische Charlotte Nyssen heeft een schoen ontworpen waar je de hak vanaf kunt halen. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron, bron