De raarste dingen die je in Chinese webshops kunt kopen

Mode & trends door Vrouwen redactie

In China kunnen ze er wat van. Op Chinese websites als Aliexpress en Alibaba kun je de gekste kleding, meubels, accessoires en andere ongein vinden. Verkleedpakjes voor je puppy, ondergoed met gaten op bedenkelijke plekken en vooral veel spullen waarvan je niet wist dat je het nodig had. Of dat het überhaupt bestond.

Verkleedpakjes voor je huisdier
Oke, we geven toe: het ziet er super schattig uit. Maar of jouw kat hier ook zo blij mee is? Chinese websites als Aliexpress.nl staan vol met kleertjes voor je huisdier. Een zusterpakje, een minion-pakje, een heus politie kostuum. Too cute, maar een beetje zielig is het ook wel.

Voorwerpen die dienen als theemokken
Wat je hierboven ziet lijkt een doodgewone lens van een camera, maar niets is minder waar. Uit deze cameralenzen kun je namelijk drinken! Misschien dat je visite een béétje raar op kijkt als je hen dit bijzondere kopje voor de neus schuift, maar hé, origineel is het wel.

Onderzetters
Je kunt natuurlijk ook gewoon een mini-palet als onderzetter voor je likeurtje gebruiken. Heel industrieel. Heel hip...

Maskers
Zie hier, een paardenhoofd. Wat hier precies het nut van is weet niemand. Geschikt voor je aankomende Halloween feestje misschien? Of om je zusje te laten schrikken? Succes gegarandeerd.

Zonnebrillen
Deze flitsende brillen zijn niet gemaakt voor mensen, maar wederom voor je trouwe viervoeter. De grote grap is dat deze zonnebrillen vaker besteld worden dan je zou vermoeden. Kan toch niet...

Shower tools
Koop deze gigantische neus en voortaan komt jouw naar roosjes geurende douchegel uit een.... neusgat.

Miniaturen
Mini-cactusjes! Zo schattig, maar wat moet je ermee? Als decoratie in de vensterbank dan maar...?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron