Speciale Healthbox-editie: de favorieten van Fannetiek!

Lichaam door Vrouwen redactie

Het is oktober en de herfst doet dan nu echt zijn intrede. Dit zorgt voor klapperende tandjes, onderkoelde vingers en een rode loopneus. Maar niet getreurd! Deze Healthbox, speciaal samengesteld door Anne Haakmeester van 'Fannetiek', zorgt ervoor dat je je weerstand op peil houdt en helpt jou door deze herfstdagen heen! Deze maand heeft de box een waarde van 125 euro, en kun jij hem voor 34,95 euro bestellen! Wow... Wacht niet langer en lees snel verder welke producten in de box zitten.

Body en Fit - Whey Choco - € 3,90
Niets zo lekker als een goeie pot chocoladepasta. Whey Choco is uniek, omdat het geen toegevoegde suikers bevat. Om de pasta extra waardevol te maken, zijn er hoogwaardige eiwitten aan toegevoegd, die spier herstel ondersteunen. Ideaal voor op boterham, cracker of pannenkoek!

Kneipp - Body mousse - € 9,99
Dit vernieuwde product van Kneipp is een heerlijk luchtige mousse met alleen maar verzorgende en hydraterende ingrediënten. Daarnaast ruikt de mousse ook nog eens super lekker, trekt hij snel in en houd je er geen plakkerig gevoel aan over. Dat klinkt perfect toch?

Orthica - Magnesium 400 - € 15,75
Deze tabletten zijn speciaal voor het zenuwstelsel gemaakt. Het heeft een hoge dosering aan magnesium en zijn dus goed voor de spiertjes.

Orthica - Fish Twist - € 28,95
De uitknijpbare capsules die in dit potje zitten, bevatten smakelijke visolie. Eentje per dag, is goed voor je dagelijkse portie omega-3 vetzuren die je binnen moet krijgen. Door de lekkere smaak kun je hem zowel puur als gemengd door voeding gebruiken. De visolie is ideaal voor je weerstand, cholesterol en ondersteunt de conditie van gewrichten en huid. Top!

Biobites - Kokos cookies Chocolate chip - € 3,39
Deze koekjes, gemaakt van kokos en pure chocolade, zijn heerlijk als tussendoortjes voor bij de thee of een kop koffie.
De producten van Biobites worden met de hand gemaakt en zijn vrij van gluten, lactose en geraffineerde suikers.

Hands Off My Chocolate - Seriously dark - € 1,99
Deze pure chocoladereep is zo lekker! De reep bevat slechts 11 gram suiker, dus je hoeft je niet schuldig te voelen als je dat extra stukje in je mond stopt. YUMMIE!

Women's Health & Fit for Summer guide - € 11,98
Het perfecte tijdschrift voor de vrouwen die fanatiek met hun gezondheid bezig zijn. Women's Health geeft onder andere tips over voeding en sporten. Naast het tijdschrift krijg je ook de Fit for Summer guide 2016 die je in mum van tijd naar een bikini-body helpt.

Voor alle Healthy fans heeft Healthbox een goede deal gesloten met Woman's Health Magazine: je krijgt nu 3 magazines van Women's Health voor maar €10,- (stopt automatisch). Wil jij deze magazines ontvangen? Hier kun je ze bestellen!

Body en Fit - Canvas tas - € 3,90
Canvas tassen zijn hot en happening. Of je nu gaat werken, sporten of shoppen: deze tas is voor iedere gelegenheid geschikt!
De tassen zijn bedrukt met een toffe quote en daarnaast helemaal milieuvriendelijk. Goed bezig!

Verival - Havermout pap Mango - € 4,05
Deze havermoutpap bevat gemalen havervlokken en zorgvuldig geselecteerde vruchtjes. Met een beetje melk of water aan de kook brengen, roeren en een paar minuten laten staan. Voilà, je ontbijt is klaar!

Squalan cheque - t.w.v. € 25
Squalan Natural Skincare is een nieuw Nederlands cosmeticamerk en omvat allerlei producten voor de huid. Vooral de gevoelige en vocht arme huid hebben baat bij deze verzorgingslijn. Met deze cheque ontvang je 25 euro korting op je eerste bestelling! Wacht niet te lang, want hij is geldig tot eind december.

Body & Fit shop - Cadeaubon - € 10
Sinds kort kun je naast al je sportvoeding, superfoods en sportkleding ook bij Body & Fit terecht voor al je versproducten. Met deze waardebon krijg je 10 euro korting op je eerstvolgende bestelling. Yay!

Jogha - waardebon t.w.v. € 10
Jogha Luxury Sportswear is gecreëerd voor modebewuste vrouwen die kiezen voor kwaliteit en stijl wat betreft sport garderobe. Met deze bon krijg je 10 euro korting op je bestelling.

Wil je ook elke maand deze box op je deurmat en een stapje dichter bij een gezonde leefstijl komen? Check dan snel healthbox.nl.