Dit zijn dé musthaves om gezond de herfst door te komen

Eten door Vrouwen redactie

Het Health-box team heeft deze maand weer een geweldige box voor je samengesteld voor met heel veel fijne, healthy producten. De box staat helemaal in het teken van Me-time, want nu de koude dagen er weer aan komen, is een beetje tijd voor jezelf helemaal niet mis. We geven je ook deze maand weer een inside look in de nieuwste Healthbox. Kijk maar mee!

Vaseline – Aloë Soothe – Bodylotion Spray (190 ml)
Met deze handige bodylotionspray herstel jij je huid in een handomdraai. Handig als je niet teveel tijd kwijt wilt zijn aan het hydrateren van je velletje. De spray is binnen no-time ingetrokken en ruikt heerlijk fris!

Verival Mueasli – Noten
Dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, wist je waarschijnlijk al. Maar een uitgebreide maaltijd op tafel toveren is vaak iets teveel gevraagd op de vroege ochten. Om je dag toch goed te starten, neem je gewoon een heerlijke bak Verival Muesli – Noten. Deze 100% biologische muesli bevat geen kunstmatige producten, maar premium ingrediënten die met veel zorg door lokale boeren in de Tiroler Alpen zijn geselecteerd. Deze zijn volgens uniek recept gemixt met oergranen, voor jouw dagelijkse portie vezels.

Erica – Zilver Deo Lente Fris
De hele dag met lekker frisse okels rondlopen doe je gewoon met behulp van deze deo van Erica. De combinatie van zilver en natuurlijke mineralen in deze deodorant vermindert transpiratie en de ontwikkeling van nare geurtjes. De zilver deo heeft een frisse geur en een prettig gevoel zonder irritatie en is vrij van schadelijke stofjes.

Miracle Clay Facial Bamboo Sheet Mask (2 stuks)
Een lekker avondje relaxen op de bank is niet compleet zonder een lekker gezichtsmasker. En omdat je geen troep op je gezicht wilt smeren kies je natuurlijk voor een masker dat 100 procent natuurlijk is zoals deze. De natuurlijke antioxidant en antisceptic en de natuurlijke ontstekingsremmer die in het masker verwerkt zitten, worden al honderden jaren gebruikt in de Ayurverdische geneeskunde. Daarnaast werkt het merk ook nog eens dierproefvrij. Jouw gezichtje is zo weer zijdezacht straalt als nooit tevoren!

BitesWeLove – Bite No.51 Choco Raisin
Als je lekkere trek hebt, maar absoluut niet meteen naar de ongezonde snacks wilt grijpen, is dit tussendoortje van BitesWeLove ideaal. Geniet van een lekkere mix van noten, zaden en gedroogd fruit. De amandelen in deze bite zorgen samen met de rozijnen voor een verzadigd gevoel. Met een vleugje chocolade heb jij een ultieme powersnack.

Eat Natural – Coffee & Chocolate
Koffie en chocolade is een hemelse combi! Daarom zit er een voedzame reep met gemalen koffiebonen, donkere chocolade met zeezout in de box. Uiteraard is deze reep vrij van gluten, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Enjoy your cofeebreak to the max!

IDC – Showergel – Aloë Vera
Deze heerlijk geurende douchegel verzorgt jouw skin tot in de puntjes. De Aloë Vera ingrediënten zorgen voor een optimaal ‘wake up moment’. Met deze showergel heb jij geen kopje koffie meer nodig om je ogen open te krijgen. Jouw dag begint fresh!

Aspire Healthdrink – Mango
Dit blikje helpt je een handje bij het behalen van jouw ideale gewicht. Met super ingrediënten, zoals groene thee extract, gaat dit drankje optimaal samen met een healthy lifestyle! De lichte bruis en de frisse mangosmaak maken het sapje natuurlijk helemaal af.

Orthica - Vitamine D-50
Jouw body kan tijdens deze koude dagen wel een beetje extra energie gebruiken. Nu we dankzij de verdwenen zon minder vitamine D binnenkrijgen, is ons immuunsysteem een tikkeltje kwetsbaarder. Gelukkig zorgen deze wonderpilletjes voor een goede weerstand. Als bonus draagt vitamine D ook bij aan sterke botten en tanden.

Leuke extra's
Naast al deze producten vind je ook nog allemaal extra's in deze box. In De Yogakrant staan allemaal handige tips en nieuwtjes omtrent yoga. Ook zit er een cadeaubon in voor een gratis box van BitesWeLove én krijg je nog 5% korting op een bestelling van het merk Erica.

Deze box bevat de perfecte producten voor die fijne verwennerij-momentjes voor jezelf! Wil jij jezelf of een ander verrassen met zo'n geweldige box? Bestel ‘m dan hier!