9 tekenen dat je jouw kat te veel verwend

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Kun jij alleen maar over je kat praten? Krijgt je kat soms meer aandacht dan je vriend? Krijg je al commenteer over je Instagram-feed die alleen maar uit foto's van je kat bestaat? Misschien ben je wel een beetje doorgeslagen in je liefde voor je kat. Dit zijn 9 tekenen dat je jouw kat een beetje te veel verwend...

1. Alles is een speeltje voor je kat. Net een pakketje binnen gekregen? Je hebt de doos nog niet uitgepakt of je kat heeft hem in beslag genomen en geclaimd als haar nieuwe paradijs. Jouw kat mag overal mee spelen in huis, je interieur is er dan ook op aangepast. In jouw huis zijn geen dingen te vinden die makkelijk omvallen of gevaarlijke situaties veroorzaken voor je kat.

2. Je kat bepaalt hoelang en waar jij slaapt. Je zit voor de televisie, maar wilt eigenlijk gaan slapen. Jouw kat denkt daar anders over en dommelt net in slaap op je schoot, waardoor jij je schuldig voelt als je nu opstaat. Je kruipt eindelijk in bed, maar krijgt het niet over je hart om je kat beneden alleen achter te laten. 'Vooruit, voor deze éne keer dan' en voor je het weet moet je het bed delen met jouw bed en heeft hij zijn mandje ingeruild voor een heerlijke bedje.


3. Je vriend klaagt dat hij te weinig aandacht krijgt en wordt jaloers als hij ziet hoeveel aandacht er naar deze pluizige concurrent gaat... Natuurlijk vertel jij je vriendje dat hij altijd nummer één is, maar eigenlijk is deze keuze onmogelijk!

Nog meer tekenen dat je jouw kat te veel verwend, lees je op Girlscene.nl.