Blijf lekker warm met de winterse accessoires van SINNER

Mode & trends door Vrouwen redactie

Hoewel de temperaturen tot nu toe nog vrij aangenaam waren voor de tijd van het jaar begint het nu toch echt kouder te worden. We moeten eraan geloven: winter is coming! En omdat we het buiten graag lekker warm willen hebben, maar er ook graag fashionable bij willen lopen, is het soms best lastig om de perfecte winterse accessoires te vinden. Gelukkig hebben we de perfecte collectie voor je gevonden, namelijk die van SINNER.

SINNER is een merk dat gespecialiseerd is in het creëren van mooie producten mét kwaliteit en prestatie. Die ontwikkelen ze in samenwerking met atleten, die begrijpen wat je nodig hebt om warm te blijven én kunstenaars die snappen wat mooi is. Perfecte combinatie toch?

Neem nou even de Winterbreeze wanten. Die zijn 10.000mm waterdicht en ademend. Daarnaast gebruikt SINNER 100% diervriendelijk dons zodat je je daar ook niet schuldig over hoeft te voelen. Of wat dacht je van een super leuke gebreide hoofdband die niet kriebelt omdat er zachte fleece in de binnenkant is verwerkt? We like!

Check de volledige handschoenen collectie van SINNER hier.