WIJ WETEN WAT JE DIT WEEKEND GAAT DOEN..

Eten door Vrouwen redactie

We know what you're gonna do this weekend..

Een weekend zonder drank is als een lijf zonder benen! God, wat houden wij van een lekker wijntje in het weekend. En alsof dat niet genoeg is kun je daarmee ook nog eens kans maken op BLING BLING party prijzen! Ja, je ziet het goed; Wijn + Win + Bling Bling = WIN WIN SITUATIE IN KWADRAAT.

Oke, we leggen het even uit! Koop een fles Canei Frizini, maak hiermee en next level mix en deel deze vervolgens op www.caneiseasonsparkle.nl en maak kans op BLING BLING prijzen. Dus wij zeggen; BLING IT ON, GURL!

Om je alvast een beetje te voederen met wat inspiratie hebben wij de de volgende opties bedacht:

Winterse sangria
Maak samen met je vriendinnen een eigen sangria. F*ck dat standaard gelul dat je sangria alleen in de zomer kan drinken, sangria is de shit. OOK in de winter. Doe wat sinaasappel met cranberries, granaatappelpitjes, gember, en kaneel en voilá vooruit met de geit! DE AVOND IS OURS!

Sparkling Frizini
Mocht je pony niet zitten of puilt die rol toch iets over je broek en heb je wat SPARKLES nodig.. GO FOR THE SPARKLING FRIZINI!
Met de friszoete bubbels van Canei own je die ‘sparkle’ vanvond. Met de smaken Strawberry, Peach, Forest Fruit, Pear, Passion Fruit en Mango zit er voor iedereen wel een lekkere smaak bij. En mocht je next level willen shinen, dan voeg je nog wat lekkere fruitsoorten toe aan je drankje. Een stukje perzik, een aardbei of een schijfje limoen.

Champagne
POP POP POPPIN" BOTTLES! Wij vinden een mix met champagne sowieso de shit! Deze kan dus niet in dit lijstje ontbreken. Kersje erbij.. ?

Hugo cocktail
EVERYBODY LOVES HUGO. Ja, wij ook! Maak met Canei een Italiaanse HUGO. Perfect voor onze zoete wijn lovers. OH, voeg er wat ijs en verse muntblaadjes aan toe. Lekker fresh..

NOU.. WHO'S WITH US? Stuur je FAVO Mix in op--> www.caneiseasonsparkle.nl en GET YOUR BLING BLING!

Disclaimer: Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.

bron, bron, bron