Shoppen In New York: Webshop Till You Drop

Mode & trends door Vrouwen redactie

Altijd al eens willen shoppen in New York, maar dan liever zonder helemaal naar The Big Apple te vliegen? Dit is je kans. Bezoek het shopping event ‘Webshop Till You Drop’! Dit evenement is gewoon in Nederland te vinden, in Utrecht om precies te zijn. De Jaarbeurs is op 8, 9 en 10 maart omgebouwd tot een waar shopwalhalla met als overkoepelend thema - je raadt het al - New York.

Op dit gloednieuwe evenement kun je offline webshops bezoeken in verschillende categorieën: van fashion, beauty en accessoires tot food & drinks, interieur en kids. Je snuffelt lekker rond tussen allemaal kraampjes van webshops, waarbij je alles kunt aanraken, voelen en passen. Je hoeft dus niet 'op de gok' dingen aan te schaffen, om ze vervolgens weer terug te moeten sturen omdat het toch niet past of omdat het in het echt anders uitpakt dan op de website. Bovendien kun je tussendoor ook gewoon een indoor terrasje pakken alsof je in New York bent, om even te zitten en bij te kletsen.

De voordelen:
- Je ontdekt webshops die je nog niet kende
- Je kunt alles passen, voelen en proeven zodat je weet hoe de stoffen en maten vallen. Handig als je in de toekomst weer iets wilt bestellen bij een van de webshops!
- Nu al zijn er meer dan 100 deelnemende webshops geregistreerd, dus er is héél veel keuze
- Er is voor iedereen wat wils, of je nu houdt van schoenen, van beautyproducten of van webwinkels vol moois voor je interieur

Wil jij naar Webshop Till You Drop? Koop hier een toegangskaartje (in de voorverkoop betaal je €10,- daarna €12,50). Is het de moeite de waard die prijs te betalen, wanneer je ook gratis een winkelstraat in kunt lopen? Wat ons betreft wel. Op deze beurs ontloop je de grootmachten als H&M en Zara en maak je kennis met kleinschaligere en kwalitatief hoogstaande webshops. Omdat zij je graag kennis willen laten maken met hun merk zullen alle webshopeigenaren van alles uit de kast trekken. Kortom: een dagje shoppen, maar dan beter.