Op de Redactie (Februari)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje achter de schermen.

Hoofdredacteur Claartje probeerde met collega Danique van Girlscene een lesje Hot Yoga bij Absolute Yoga aan de Overtoom in Amsterdam. Hot yoga duurt 1,5 uur en vindt plaats in een zaal waar het minimaal 38 graden Celcius is. Jeetje, dat was zweten! Maar wauw, wat een mooie yogaschool. Er hoort zelfs een theetuin bij, waar je in de zomer heerlijk kunt bijkomen met een kopje yogathee in je handen.



Het kan echte hardloopfanaten niet ontgaan zijn: Nike lanceerde deze maand een nieuwe, ultralichte hardloopschoen. De Flyknit Lunar 1+ is veel lichter dan normale hardloopschoenen en zit als het ware als een sok om je voet heen. Claartje probeerde Nike Flyknit uit tijdens een proefrun in het Westerpark in Amsterdam. Ze merkte dat het design tijdens het rennen zorgt dat je minder op je hak landt (wat veel mensen doen), maar meer op je voorvoet. Dit schijnt blessures te kunnen voorkomen, doordat je lichaam minder schokken te verduren krijgt. Mooi meegenomen!



Het was nog maar de tweede dag van stagiaire Mariëlle en ze mocht meteen al mee naar een perspresentatie. Een presentatie in de vorm van een high tea van beautymerk Filorga. Ze introduceerden de nieuwe gezichtscrème ‘Sleep Recovery’. Dit moet ervoor zorgen dat de slaperige blik uit je gezicht verdwijnt. Tijdens de bijeenkomst raakte Mariëlle in gesprek een woordvoerster van het merk over pigmentvlekken, waar ze zelf last van heeft. Het aanbod om Filorga's beautylijn tegen pigmentvlekken uit te proberen sloeg Mariëlle natuurlijk niet af. Al snel verscheen er een pakketje op de redactie: EEN Media, Vrouwen.nl t.a.v. Mariëlle Vermeer. De inhoud bestond uit: Foam cleanser, Meso-white en Sleep and peel. Erg stoer voor een stagiaire die het bedrijf nog aan het aftasten is. Mariëlle is de producten inmiddels druk aan het testen en zal daar over ongeveer 10 weken verslag van doen, als het resultaat goed zichtbaar zou moeten zijn.



Wisten jullie dat Vrouwen.nl volgende week jarig is? In de eerste week van maart zijn we precies één jaar online! Om dit te vieren zijn we druk bezig om allemaal leuke winacties te regelen voor jullie.

Houd de website volgende week dus in de gaten!