Win: Ballonvaart voor 2 Personen!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Vrouwen.nl bestaat één jaar: hiep hiep hoera! Om dit te vieren geven we deze eerste week van maart een berg leuke prijzen weg. Elke dag een nieuwe winactie, elke dag nieuwe prijzen. Vier jij dit jubileum met ons mee?

Een van onze dromen is om ooit een ballonvaart te maken. Om zachtjes zwevend boven het landschap rond te drijven in een luchtballon. A3 Ballon laat deze droom uitkomen! Om deze feestelijke jubileumweek af te sluiten mogen we één gelukkige lezeres een ballonvaart voor twee personen kado geven, dus je mag nog een vriend of vriendin meenemen ook. Wie wil dat nou niet winnen?

- scroll naar beneden voor de winactie! -

De te winnen ballonvaart vindt plaats in de ochtend, zodat je het hele land ziet ontwaken vanuit de lucht. Het opstijgen zal plaatsvinden in Harfsen. Een ochtendvlucht duurt ongeveer 1 uur. Kijk voor meer informatie over de vlucht op Ballonvaren.com. De datum van de ballonvaart bepaal je zelf in overleg met A3 Ballon, uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Win: Ballonvaart van A3 Ballon voor 2 personen!

Wil deze ballonvaart voor 2 personen winnen?


Deze actie is helaas inmiddels afgelopen.


Onderstaande video laat zien hoe het nog een tandje heftiger kan: een skydive vanuit een ballon. Kijk en huiver. En vrees niet, de te winnen ballonvaart bevat geen onverwachte skydive-activiteiten.