Lentetrend: Fringe

Mode & trends door Vrouwen redactie

Je zou het niet zeggen, maar binnenkort is het weer lente! Een nieuw seizoen staat gelijk aan nieuwe trends. Wat móeten we hebben om de lente fashionable door te komen? Wekelijks houden we je op de hoogte van de nieuwste musthaves zodat je modebewust door de eerste zonnestralen kunt lopen. Fringe (je weet wel, van die sliertjes suede) is weer overal te zien. Van tassen tot jasjes tot schoenen. Voor een zomers Indianeneffect draag je bijvoorbeeld onderstaande sleehakken van Diewilikhebben.com, die van onder open zijn als een sandaal.


fringe
Deze muiltjes maken onderdeel uit van de nieuwe collectie van Diewilikhebben.com, die vanaf vandaag als pre-order te bestellen is! Dit houdt in dat de schoenen al wel besteld kunnen worden, maar dat de bestelling pas vanaf zaterdag in behandeling kan worden genomen. Dan ben je dus de aller- allereerste.

Denk je eens in hoe deze laarsjes te combineren zijn! Heerlijk zomers, met bijvoorbeeld een korte spijkerbroek en een sexy body. Of juist met een trui of juist met een kittig rokje, allemaal van Supertrash.




Pommy Mid Blue Shorts €75,00
Torian Top Zwart €59,95
Top Mermaid Blue Lurex €59,95
Sissy Skirt Millerfleurs €99,95