Tips: Zo Bespaar je op Alles

Mode & trends door Vrouwen redactie

Crisis of niet, het liefste willen we allemaal voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Waarom zou je onnodig meer betalen? Kijk in de supermarkt een paar schapjes lager, of juist wat hoger, maar zet oogkleppen op voor alles dat op ooghoogte staat want hiervoor betaal je de hoofdprijs. Koken met zo min mogelijk ingrediënten kan ook een hoop geld besparen. Qua shoppen zijn grote uitverkopen en sample sales natuurlijk hét moment waarop je weer even los kan gaan zonder je schuldig te voelen.

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer te wachten tot het sale is. Ons oog viel op de website Stockverkopen.nl, waar precies wordt bij gehouden waar en wanneer er sample sales zijn (tijdelijke uitverkoop van producten), of magazijnverkopen, fabrieksverkopen en stock verkopen. Ook vind je er waar outletwinkels en tweedehands-winkels gevestigd zijn en de site houdt je bovendien op de hoogte van kortingen en kortingsbonnen. Kortom: met een beetje zoeken vind je de grootste merken voor de kleinste prijzen. Dus voordat je iets koopt, kijk dan eerst even op Stockverkopen.nl of het niet goedkoper kan.

Tip: heb je geen zin om elke keer te kijken, dan kun je je ook gewoon aanmelden voor de nieuwsbrief. Voor de echte koopjesjager!