Fotodagboek Danique, oprichtster Sweetest Design

Mode & trends door Vrouwen redactie

Danique Leysner is 27 jaar oud en eigenaresse van de webshop Sweetest Design, die nu iets langer dan een jaar bestaat. Naast het runnen van haar webshop heeft Danique een hele drukke fulltime baan als senior styliste nightwear, lingerie, swimwear en beachshorts. Voor haar fulltime baan reist ze vaak en veel, wat de combinatie met Sweetest Design vaak best zwaar maakt, maar ook super leuk. Doordat ze voor haar werk heel veel shopt in binnen- en buitenland blijft ze altijd op de hoogte van de laatste trends. Voor Vrouwen.nl houdt Danique 3 maanden lang een fotodagboek bij. Lees mee!

Danique: "Ik vind het super leuk dat ik een dagboek mag bijhouden. Ik lees zelf ook veel fotodagboeken op een aantal sites en die inspireren mij vaak. Hopelijk kan ik met mijn dagboek startende ondernemers ook inspireren! De trends die ik spot tijdens mijn werk probeer ik zoveel mogelijk te gebruiken voor Sweetest Design, maar ik houd het wel origineel. Wat Sweetest Design overins uniek maakt is dat klanten zelf een idee kunnen mailen en dat er dan een sieraad naar dit idee word gemaakt. Van elk sieraad maak ik er ook maar eentje, zodat je altijd een uniek item hebt."

Naast al het harde werken is er ook tijd voor ontspanning! Tijdens een avondje stappen in de melkweg.



Wow, mijn eerste publicatie in een tijdschrift: ik stond in de Flair met mijn koninginnedag-shirtjes!



Mijn geliefde atelier waar ik heel veel tijd door breng. Het is nu nog een klein atelier maar ik hoop over een tijdje wat meer ruimte te hebben.



Ondanks dat ik een 'modemeisje' ben, ben ik al sinds ik klein ben helemaal Ajax fan. Ik was natuurlijk bij de huldiging, met een rode Sweetest Design ring om mijn Ajax look compleet te maken.



Mijn fotostudio. Ook hier breng ik heel veel tijd door.



En als de foto's gemaakt zijn moeten deze worden bewerkt om de artikelen in de webshop te kunnen zetten.



Naast sieraden maak ik ook andere producten zoals deze fotolijstjes. Ze vlogen gelijk weer de webshop uit.



Wat een eer! Ik ben genomineerd in de strijd om de titel Ultimate Webshop 2013! De hele maand mei kan er gestemd worden en 1 juni is de uitslag. Spannend!



Voor mijn fulltime baan ging ik 2 dagen in Londen shoppen. En wat doe je als je zit te lunchen? Juist: kijken of je wifi hebt! Ik wil altijd internetverbinding hebben om al mijn mail, tweets etcetera bij te kunnen houden.



Bij Londen hoort natuurlijk ook bier en fish & chips. Mijn collega en ik doken een pub in voor een gezellig avondje.



In Londen spotte ik deze kralenwinkel. Ik kon het niet laten en ging snel even naar binnen. Helaas was de collectie niet zo leuk, dus liep ik met lege handen weer naar buiten.



In Nederland ging ik weer druk aan de slag met nieuwe sieraden maken.



De bestellingen gingen ook door. Hier zie je een van de bestellingen helemaal ingepakt. De fan armbanden zijn een populair artikel bij Sweetest Design.



Na het optreden van Anouk bij het eurovisie songfestival tweette ik met @SweetestDesign de link naar de birdie ketting met #esf er bij. Gevolg daarvan was dat binnen 30 seconden het aantal bezoekers van de shop al op 54 stond, en het bleef alleen maar oplopen!



Onlangs heb ik een winactie georganiseerd met de blog itruelyme.nl en de winnares van deze ring schreef daar een blog over op AboutFashion.nl Het blijft bijzonder om Sweetest Design op allerlei sites tegen te komen.



Wil je SweetestDesign blijven volgen? Like dan de Facebookpagina, of houd Vrouwen.nl in de gaten voor het volgende fotodagboek van Danique!