Win: werk van Cedric Laquieze t.w.v €2000

Wonen door Vrouwen redactie

De van oorsprong Amerikaanse Cedric Laquieze staat bekend om zijn kunstwerken die zijn opgebouwd uit een combinatie van botten en planten. Het klinkt luguber, maar de botten maakt hij zelf en de bloemen fleuren de boel op. Door het contrast in de onderstaande foto's wordt de nadruk gelegd op de kleuren. Bloem voor bloem is de jurk opgebouwd door deze upcoming kunstenaar. Dit is dus niet iets wat je zomaar in een middagje in elkaar zet. In de jurk zijn zelfs 100 bromelia’s (de gebuikte bloemsoort) opgenomen. En jij kunt een portret van de jurk winnen, ter waarde van €2000,-!




Wij dol zijn op dit soort initiatieven, zoals trouwe lezers hebben kunnen lezen in artikelen als Jurken van eten en Groen(t)e jurk. Het liefste zouden we dit soort werken allemaal aan onze eigen muur hangen. Dan mogen we wel vast beginnen met sparen, want de kunstwerkjes kosten al snel een paar duiten. Maar er is goed nieuws: Vrouwen.nl mag een foto van Cedric Laquieze weggeven, ter waarde van maar liefst €2000,-!


Win: werk van Cedric Laquieze t.w.v €2000,-

Wil jij onderstaande foto winnen (de bovenste, waarbij je de volledige jurk ziet) met daarop de Bromelia-jurk van Cedric Laquieze? Doe mee!
- Reageer op dit artikel en laat weten waar in huis jij de foto zou hangen en waarom
- Plak je reactie in een mailtje en stuur deze, met je naam & adres, naar info@vrouwen.nl
Succes!

Deze winactie loopt tot 27 juni. De winnaar krijgt bericht per email.