Vliegtuig no-no's

Reizen door Vrouwen redactie

Natuurlijk worden er wel eens mensen uit het vliegtuig gezet, als daar een goede reden voor is. De volgende tien mensen hadden echter wel heel veel pech, zij zijn om de meest bizarre redenen uit hun vliegtuig gezet. De stewardessen hier hadden duidelijk hun dag niet… Van iets minder vreemd tot extreem bizar: de tien vreemdste redenen om uit een vliegtuig gezet te worden op een rijtje.

1. 100 keer 'bom' zeggen
Deze man kon, vanwege zijn Tourette, niet stoppen met het continu herhalen van het woord ‘bom’. Doordat hij nerveus was werd het steeds erger. De piloot heeft hem uit het vliegtuig gezet vanwege een veiligheidsrisico, maar heeft zich later bedacht en de man alsnog meegenomen.



2. Vies ruiken
Tijdens de voorbereidingen voor het opstijgen werd in Charlottetown ernstig geklaagd over een passagier die stonk. De stank was zo erg dat de passagier in kwestie nog voor het opstijgen het vliegtuig al uit werd gezet.



3. Het dragen van baggy jeans
Volgens de kledingvoorschriften is het niet toegestaan om je ongepast bloot te geven. Toen deze 20-jarige student zijn broek onder zijn billen had hangen werd hij dus ook prompt het vliegtuig uit gezet. Dit was wel nadat hij had geweigerd om zijn broek op te trekken.



4. Hoesten
Een 16-jarig meisje kwam terug van een schoolreisje met een naar hoestje. De piloot vond dat het beter was voor haar en de andere reizigers dat ze niet mee zou vliegen. Ze mocht de volgende dag wel met een andere vlucht mee naar huis.



5. Een foto maken
Toen een fotografe zag dat een medewerker onbeschoft was tegen passagiers die aan boord kwamen, besloot zij een foto te maken. De medewerker kwam later naar haar toe en eiste dat zij de foto zou verwijderen. Toen ze weigerde heeft hij de fotografe verwijderd uit het vliegtuig.



6. Vloeken
Deze man in kwestie gebruikte in een vraag over de vertraging van zijn vliegtuig twee keer het f-woord, wat de stewardess niet op prijs stelde. Het vliegtuig ging terug naar de gate om hem van boord te zetten, waardoor de vertraging voor de man nog verder opliep.



7. 'Dag dag vliegtuig' zeggen
Dit jongetje van 19 maanden wilde graag alle vliegtuigen gedag zeggen, maar dit viel niet zo goed bij de stewardess. Toen het jongentje ‘Bye bye plane’ bleef zeggen stelde zij voor hem een slaapmiddel te geven. De moeder weigerde dit en dat werd meteen het einde van hun vlucht.



8. Het zingen van Whitney Houston liedjes
Een vrouw die van Los Angeles naar New York vloog wilde om onbekende redenen niet stoppen met het zingen van nummers van Whitney Houston. De overlast werd voor iedereen zo erg dat het vliegtuig een noodstop heeft gemaakt om de vrouw eruit te zetten.



9. Vliegangst
Een vrouw op een vlucht naar Dallas had last van vliegangst, waardoor zij begon te huilen. Tegen de zenuwen wilde zij een wijntje bestellen, maar de stewardess dacht dat ze al genoeg op had, ook al zei de vrouw dat het haar eerste zou zijn. Ze werd bij een tussenlanding uit het vliegtuig gezet. Dankzij dit misverstand hoefde ze die dag in ieder geval niet meer te vliegen…



10. Te lang zijn
Een man van 2 meter en 6 centimeter paste in Portland niet in zijn stoel. Doordat hij zijn benen in het gangpad rustte struikelde de stewardess, die hem vroeg ze hier weg te halen. Toen hij had uitgelegd dat dit niet mogelijk was vanwege zijn lengte, is hij het vliegtuig uit gestuurd.

Bron, bron