Fotodagboek 2 Danique, oprichtster Sweetest Design

Mode & trends door Vrouwen redactie

Danique Leysner is 27 jaar oud en eigenaresse van de webshop Sweetest Design, die nu iets langer dan een jaar bestaat. Naast het runnen van haar webshop heeft Danique een hele drukke fulltime baan als senior styliste nightwear, lingerie, swimwear en beachshorts. Voor haar fulltime baan reist ze vaak en veel, wat de combinatie met Sweetest Design vaak best zwaar maakt, maar ook super leuk. Doordat ze voor haar werk heel veel shopt in binnen- en buitenland blijft ze altijd op de hoogte van de laatste trends. Voor Vrouwen.nl houdt Danique 3 maanden lang een fotodagboek bij. Lees mee!

Sweetest Design was genomineerd voor de Ultimate Webshop en na een super spannende strijd werd ik 2e! Daar was ik natuurlijk super trots op.



Op Facebook en Twitter had ik beloofd een extra prijs te verloten als ik de verkiezing zou winnen. Omdat iedereen me zo fantastisch had gesteund en gestemd had besloot ik alsnog een prijs te verloten. Voor Facebook dacht ik, dat doe ik even handmatig met briefjes schrijven en krabbelen. What was I thinking?!



Bij de webshop komt ook de bedrijfsadministratie kijken. Niet het leukste onderdeel maar het hoort er helaas bij en als het weer klaar is dan heb ik wel een trots gevoel dat ik het allemaal zelf doe en kan!



De webshop kreeg ook een kleine make-over. Ik ben erg blij met het resultaat!



Voor mijn werk ging ik naar Kopenhagen. Helaas heb ik alleen het hotel gezien - wel een super mooi hotel. Een paar jaar terug ben ik gelukkig ook al eens in Kopenhagen geweest dus ik heb alle bezienswaardigheden en de stad al gezien. Ik zou eigenlijk ook naar Barcelona gaan maar dat ging helaas door de stakingen in Frankrijk niet door.



Mmmm, sushi is mijn favoriete eten, vooral als ik het te druk heb en geen tijd heb om te koken.



Met vriendinnen en de dochter van een vriendin in het Vondelpark! In oktober gaan we met zijn drietjes naar Miami en op een cruise naar de Bahama's dus het was een heerlijk dagje relaxen en natuurlijk veel vakantieplannen maken.



Wow alweer 1000 followers op Twitter! Echt een hele mijlpaal voor Sweetest Design en nog steeds groeit elke dag het aantal followers.



Love my family, friends & Sweetest Design!



Op Facebook heb ik een wall of fame waar ik alle foto's verzamel van klanten met Sweetest Design. Ik kreeg deze maand heel veel leuke foto's opgestuurd waaronder deze van een Holiday on Ice schaatser uit Amerika (super cool!), een vakantiefoto vanaf de Dominicaanse Republiek en twee leuke foto's uit Nederland.



Work hard play harder, dat is mijn motto! Tijd voor een gezellige avond met mijn beste vriendin. Eerst heerlijk uit eten.



En daarna naar de Hangover 3!



Een collage van de leukste zomer items van Sweetest Design.



Speciaal voor Vrouwen.nl verleng ik de summer sale nog een weekje. Tot 26 juni krijg je 10% korting op het hele assortiment uit de webshop met de code: summer13.

Dat was mijn dagboek weer, tot de volgende maand!

Groetjes,

Danique
Sweetest Design