Top 10 bizarre talenten

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wij zijn erachter gekomen dat er een heleboel vreemde mensen zijn met nog vreemdere talenten. Omdat wij sommige talenten nooit van ons leven hadden kunnen bedenken, besloten we om een lijstje te maken van de tien meest vreemde en onverwachte talenten.

1. Tu Jin-Sheng: sterke penis
Hoe hij ermee begonnen is, wij hebben geen idee, maar tegenwoordig kan Tu Jin-Sheng een vrachtwagen trekken met zijn penis… In 2005 heeft hij een demonstratie gegeven waarbij hij een vrachtwagen enkele meters over een parkeerplaats heeft getrokken.


2. Miroslaw Magola: objecten verplaatsen met zijn gedachten
We hebben allemaal wel eens gehoopt dat we zonder op te staan de afstandsbediening naar ons toe konden laten vliegen. Waar wij hier altijd ernstig in gefaald zijn, beheerst deze man dit talent wel. Miroslaw Magola kan met zijn gedachten objecten verplaatsen en in plaats houden.


3. Manjit Singh: sterke oren
Deze man wilde zijn penis liever sparen en besloot daarom zijn oren in de strijd te gooien. In 2007 heeft Manjit Singh het voor elkaar gekregen een vliegtuig van maar liefst 7,4 ton vooruit te trekken met zijn oren.


4. Ru Anting: hard huilen
Ru Anting uit China heeft als talent dat hij kan schrijven met zijn tranen. Al op jonge leeftijd ontdekt hij dat, wanneer hij water binnenkreeg, hij dit via zijn ogen weer naar buiten kon spuiten. Hij heeft zijn talent op latere leeftijd ontwikkeld en kan tegenwoordig wel drie meter ver spuiten.


5. Michel Lotito: eet vliegtuigen
De man die alles eet, maar dan ook echt alles. ‘Monsieur Mangetout’ is een wereldberoemde alleseter die onder andere metaal, glas en rubber naar binnen kan werken. Zijn grootste prestatie is het eten van een vliegtuig, hier heeft hij twee jaar over gedaan. Michel Lotito heeft verder geen bijwerkingen overgehouden aan zijn ietwat vreemde voedingsschema.


6. Thai Ngoc: slaapt nooit
Thai Ngoc is al sinds 1973 niet meer in staat geweest om te slapen. Sinds hij dat jaar de griep heeft gekregen blijft hij wakker. Tegenwoordig werkt hij ’s nachts extra op zijn boerderij of bewaakt hij zijn dieren.


7. Zhang Quan: hard klappen
107 decibel kan deze man produceren. Hoe? Door te klappen. Zijn klapgeluid is bijna even hard als het geluid van een helikopter. Het enige probleem is dat milieubelangen hebben gezegd dat hij aangeklaagd zou kunnen worden voor geluidsoverlast als hij te vaak klapt.


8. Wei Mingtang: blazen met oren
Waar gewone mensen het prima vinden een ballon gewoon met hun mond op te blazen, vond deze man dat niet spannend genoeg. Ongeveer 30 jaar geleden kwam Wei Mingtang erachter dat zijn oren lucht lekken, toen heeft hij besloten iets te gaan doen met dit geweldige talent. Naast het opblazen van ballonnen kan hij ook erg goed kaarsjes uitblazen met zijn oren.


9. Claudio Pinto: dopogen
Waarschijnlijk zou Claudio Pinto met zijn talent een geweldige toevoeging zijn aan de cast van een horrorfilm, maar gelukkig verdient hij er nu ook al flink wat geld mee. Hij vindt het zelf een gift van God (wij vinden het vooral heel raar) dat hij zijn ogen maar liefst vier centimeter uit hun kassen kan laten poppen. Dit houdt in dat ze voor 95% uit de kassen komen rollen.


10. Paul Oldfield: scheten laten
Waar de meeste mensen zich een beetje schamen wanneer ze een scheet laten, heeft deze man er zijn beroep van gemaakt. Toen Paul Oldfield erachter kwam dat hij met zijn achterste lucht naar binnen kon zuigen en op elk gewenst moment weer naar buiten kon laten. Tegenwoordig kan hij er hele liedjes mee ‘spelen’.

Bron