Redactiedagboek Juli

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!

Deze hippe John Lennon zonnebril met ronde glazen kregen we van Boho Amsterdam opgestuurd. Wist je dat je de collectie in de webshop van Boho elke paar weken veranderd, en dat je je bestelling al binnen 2-3 werkdagen in huis hebt?



Ken je het zoete Spaanse drankje Licor 43? Ter ere van die likeur is het Conservatorium Hotel in Amsterdam van 1 juli t/m 12 augustus omgetoverd tot 'Puro Conservatorium', waar je het echte Spanje kunt ervaren middenin Amsterdam. Wij probeerden de nieuwe cocktail met Licor 43, bestaande uit vers citroensap, spa rood en veel ijs, die door het leven gaat als Balón 43. Klinkt Spaans, en zo smaakt het ook!



De Hema organiseerde een persdag om alle nieuwe producten aan de wereld te laten zien. We keken onze ogen uit en stelden alvast een mentale verlanglijst op. De beautycollectie behandelen we in een aparte nagellak tutorial elders op de site, maar de lingerie verdient een speciale vermelding. Hoe leuk is dat rood en kant? En dat voor een Hema-prijsje (allemaal minder dan €10,-).


Stagiaire Colette ging naar de perspresentatie van het Franse cosmeticamerk Filorga. Bij binnenkomst werd iedereen meteen verwend met allerlei lekkere sapjes, koekjes en fruit, maar we kwamen natuurlijk voor het nieuwe serum van het merk. Het serum ‘Skin Structure’ belooft het gezicht een liftend effect te geven. We hebben het serum zelf ook even uitgeprobeerd. Of hij echt een liftend resultaat heeft weten we nog niet (testen kost tijd!), maar hij ruikt in ieder geval heel erg lekker en je huid wordt er superzacht van.

Tijdens de presentatie hebben ze ons ook laten zien hoe de Filorga Eye Patches werken. Hallo, pandabeertje!


Daarna togen we naar de presentatie van allerlei nieuwe parfums geweest. Een nieuw seizoen (zomer!) vraagt immers om een nieuw parfum! We roken onder andere de geur van Mexx die Energizing heet en een variant heeft voor mannen én een voor vrouwen, de nieuwe geur van Hugo Boss: Jour pour femme en Especially van Escada. De geuren werden prachtig gepresenteerd op plateaus met alle ingrediënten erbij uitgestald. Ook kregen we een heuse ‘Hugo Boss bonbon’ die gebaseerd was op de geur. Geloof ons, beiden zijn heerlijk! Binnenkort lees je een review van de lekkerste zomergeuren bij Vrouwen.nl, dus houd de site in de gaten!

Bron, bron