Wie ontmaagdt mijn zoon?

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Op je achttiende nog maagd zijn en zonder seksuele ervaring naar de universiteit gaan is niet het eind van de wereld. Toch? Deze moeder denkt daar anders over…

Een bezorgde moeder heeft een paar dagen geleden een advertentie geplaatst op Craigslist (een soort Amerikaanse Marktplaats) waarin zij op zoek is naar een tijdelijke vriendin voor haar zoon. De jongen is volgens zijn moeder hartstikke slim, (hij gaat volgend jaar naar universiteit Harvard) maar op sociaal gebied heeft hij wat minder succes. Hij heeft nog nooit een vriendin gehad en zijn moeder is er zeker van dat hij nog maagd is. Met het oog op zijn vervolgopleiding heeft ze besloten dat hij wel wat seksuele ervaring kan gebruiken.

Je kunt niet zeggen dat ze er niet goed over nagedacht heeft, de advertentie bevat een uitgebreid plan. Mama zal vier concertkaartjes kopen, waarvan ze er twee aan haar zoon geeft en twee aan de dame in kwestie. Het meisje moet hem dan tijdens het concert toevallig tegenkomen en met hem aan de praat raken. Uiteindelijk moeten ze na het concert samen ergens naartoe gaan en moet ze hem ontmaagden. Het is wel de bedoeling dat ze dan nog een tijdje blijven daten, zodat onze onschuldige vriend nog wat verschillende seksstandjes leert. Uiteindelijk mag hij zachtaardig gedumpt worden zodat hij klaar is voor de universiteit!

De dame in kwestie mag niet ouder dan twintig zijn en zal een financiële vergoeding krijgen voor haar diensten. Let wel: ze mag niet verliefd worden.

Wat een topmama!

Bron, bron, bron