Bizarre seksspeeltjes

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wij zijn hier ernstig van mening dat iedereen moet doen en laten wat ie wil, maar toen wij deze eh… bijzondere seksspeeltjes tegenkwamen moesten we toch even slikken. Wij willen absoluut niet nadenken over de reden dat iemand zoiets ontwerpt, laat staan wie deze interessante speeltjes gebruikt…

1. Lichaamszak
Deze volgens de website zeer comfortabele zak is volledig afsluitbaar, voor al die sexy avontuurtjes waarbij je je partner niet kunt zien. Als je in een slaapzak met capuchon gaat liggen en die volledig dichtritst bereik je volgens ons hetzelfde effect, maar goed…


2. Baby Jezus buttplug
Mocht je je in een gelovige bui bevinden, maar toch behoefte hebben aan een lekker potje billenseks, dan mag je de makers van dit kwalitatieve hoogstandje wel even bedanken!


3. Het perfecte paar borstvergroters
Niks ingrijpende borstvergrotingen, voortaan gaan we weer over op natuurlijk. Maar wel groter natuurlijk! Met deze bh is het écht net alsof je écht grote borsten hebt. Zelfs als je een man. Heus, je ziet geen verschil.



4. Hotdoll
We leren al snel dat het bij seks niet alleen om jezelf draait. En inderdaad, eindelijk hebben de fabrikanten van seksspeeltjes ook eens aan je hond gedacht. Een nieuwe beste vriend voor je hitsige viervoeter! Ze hebben het nog net geen HotDog genoemd…



5. De tong vibrator
Voor de echt eenzame mensen onder ons; een lichaamloze tong, op batterijen. Dat is verder helemaal niet vreemd, smerig of verschrikkelijk eng.


6. Auto-zuig
Stel je bent een man en je zit in de auto. Misschien sta je in de file, misschien heb je wel een andere reden om je te vervelen of misschien heb je gewoon behoefte aan wat zuigkracht. Anyways, dit apparaatje kan heel gemakkelijk in de sigarettenaansteker van je auto. De website adviseert echter wel het apparaat niet te gebruiken terwijl je aan het rijden bent.


7. De plezier periscoop
Heb jij er ook altijd zo van gebaald dat je nooit IN die speciale gebieden van je partner kon kijken? Treur niet langer, redding is nabij. Met deze periscoop kun je in alle hoeken en gaten (pun intended) kijken.


8. Dildo gasmasker
Mocht je partner niet zo heel lekker ruiken dan is dit misschien wel een ideale oplossing, zij het niet een ietwat niet-subtiele…


9. OhMiBod vibrator
Heb jij jezelf altijd al eens willen verwennen op het ritme van Justin Bieber’s nieuwste hit of op de zwoele klanken van Nicki Minaj, dan kan dat nu!


10. Mr Jack met snor
Voor iedereen die het gevoel van een paar sexy snorharen nooit, maar dan ook nooit wil missen. Wij waren wel even in de war met Bert’s wenkbrauwen.


Bron