Beste & slechtse outfits @ VMA's 2013

Mode & trends door Vrouwen redactie

Vannacht om twee uur was het weer zover, de MTV Video Music Awards 2013 werden uitgereikt. Wij waren vooral geïntrigeerd door alle heftige outfits en de outfits die barely there waren. We hebben de spannendste even voor je op een rijtje gezet, voor het geval je vannacht om twee uur meer behoefte had aan slaap dan aan een twerkende Miley Cyrus (yes, she did it again).

Selena Gomez’s jurk lijkt in eerste instantie een knoopje te missen, maar waarschijnlijk wil de Disney ster gewoon graag van haar schattige imago af. Naast de interessante bovenkant showt de zangeres ook een sexy split.

De kinderen van Will Smith, Jaden en Willow, showen samen hun unieke stijl op de rode loper. Jaden kan uiteraard niet zonder zijn signature wenkbrauwenlook.

Katy Perry verscheen, geheel in het teken van haar nieuwe single Roar, in tijgerprint jurk. Daarnaast heeft ze een Madonna-like accessoire genomen - helaas niet zo heel opvallend op deze foto, maar eigenlijk niet te missen. Katy heeft zichzelf namelijk een grill laten aanmeten. En dan wel een vol met diamanten natuurlijk!


Het optreden waar niemand omheen kon was dat van Robin Thicke en Miley Cyrus. Samen zongen zij Blurred Lines. Miley besloot qua kapsel te gaan voor twee knotjes bovenop haar hoofd (waarom?!). Uiteraard kon ze het niet laten om een lekker potje te twerken tegen mister Thicke aan.

Tijdens haar solo optreden had Miley een hoogst interessant berenpakje aan.

Katy Perry ging tijdens haar optreden voor een boxoutfit in plaats van de tijgerjurk van de rode loper.


Welke look vind jij het meest - of juist het minst - geslaagd?

Foto's via Reporters en Getty Images