Ongesteld zijn wordt leuk met MissMonthly

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Herinner jij je ook altijd net te laat dat het weer die tijd van de maand is? Zodat je precies geen tampons of maandverband in huis hebt, en naar de nachtwinkel moet voor een fikse dosis chocola? Geloof ons; we kennen het. Daarom zijn we ook zo blij met de lancering van MissMonthly! Een handig hulpmiddel voor luie vrouwen zoals wij. MissMonthly bezorgt elke maand drie dagen voor je ongestelligheid begint een kadobox bij je thuis, met daarin in ieder geval tampons of maandverband, desgewenst pijnstillers en een als je dat wilt een prettige goodie zoals een goeie reep chocola of een fijne film. Je betaalt afhankelijk van hoe uitgebreid je jouw box wilt hebben €7,95, €10,95 of €14,95 en hoeft je nooit meer druk te maken over je menstruatie. Alles is voor je geregeld, zodat jij lekker op de bank kunt kruipen met een kruik om je favoriete serie te kijken.


Het idee erachter is dat je het als vrouw soms al zwaar genoeg hebt, en dat je tijdens dat moment van de maand juist wel wat extra’s kunt gebruiken. Sommige mensen trekken dat zo ver door dat ze zelfs 'period parties' geven, maar dat vinden wij dan weer wat overdreven. Overigens zijn het vooral de goodies die in elke box zitten waar we naar uitkijken, want zo sexy zijn tampons nou ook weer niet.

Wie puur en alleen voor de tampons of het maandverband gaat kiest de Miss Monthly Basic box, die wordt al voor €7,95 bij je thuis bezorgd. Wil je jezelf toch ook een beetje verwennen, ga dan voor Miss Montly Extra, waarbij je naast je tampons of maandverband ook een reep chocola of speciale theesoort krijgt. Zoals gezegd gaan wij voor de meeste goodies, en die vind je in de de derde variant van de box: Miss Monthly Thema. Daarbij krijg je als extra niet alleen die reep chocola, maar bijvoorbeeld ook een filmpakket of een beautypakket, met elke maand een ander thema. Jeetje, dat betekent toch niet dat het ineens léuk wordt om ongesteld te zijn?

Wij gaan Miss Monthly in ieder geval een maandje proberen. Jij ook?